Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Trumpovci sa rozlúčili s Ivanou. Prišiel aj Donald, no TOTO asi nikto nečakal!
Zdielať na

Trumpovci sa rozlúčili s Ivanou. Prišiel aj Donald, no TOTO asi nikto nečakal!

Archívna reportáž

Od predčasného skonu Ivany Trump († 73), rodenej Zelníčkovej, neuplynul ani týždeň a už sa s ňou najbližší a priatelia naposledy rozlúčili. Obrad sa konal v New Yorku, v kostole svätého Vincenta Ferrera v stredu popoludní.

​Najväčšou otázkou bolo, či sa smútočného obradu zúčastní aj exmanžel Ivany, bývalý prezident USA, 76-ročný Donald Trump. Zrejme ani nezaváhal a na pohreb svojej osudovej lásky, s ktorou má tri deti, prišiel. No asi len málokto čakal, že príde v spoločnosti svojej manželky, Melanie Trump. Jednak sa javilo už počas prezidentovania, že nemajú práve najlepší vzťah, no tiež nie je obvyklé, aby sa súčasná manželka zúčastnila pohrebu tej bývalej. V tomto prípade to ale nebola Melania, kto rozbil manželstvo, ale ešte pred ňou bol Donal 6 rokov ženatý s herečkou Marlou Maples, s ktorou má dcéru Tiffany. Aj tá sa zúčastnila pohrebu, jej matka ale nie.

Predtým, ako Donald zamieril na bohoslužbu, ktorá sa konala za prísnych bezpečnostných opatrení, napísal o smútku za svojou bývalou manželkou na sociálnej platforme Truth. "Veľmi smutný deň, ale zároveň oslava nádherného a krásneho života. Onedlho odchádzam na  bohoslužbu pre Ivanu. Dnes bude uložená na odpočinok. Nebude to ľahké," napísal Trump.

Na pohrebe sa zúčastnili aj tri deti Ivany a Donalda - Donald mladší, Ivanka a Eric. Ivanka stála po boku svojho otca, keď vstupovala do kostola. Prítomný bol aj jej manžel, Jared Kushner, a ich tri deti. Približne 100 smútiacich sedelo v kostole, ktorý bol vyzdobený červenými ružami na počesť Ivany, píše portál NYPost. Pohreb len pre pozvaných bol označený ako "oslava života", pričom na pozvánke bola fotografia Ivany na lyžiach na svahu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

Pred smrťou mala táto rodáčka zo Zlína, reprezentačná lyžiarka, modelka a podnikateľka problémy v bedrovým kĺbom. To sa jej zrejme stalo osudným, keď vo svojom apartmáne spadla zo schodov a zomrela na následky silného nárazu hrudníka. Namiesto posielania kvetov rodina požiadala o príspevky na záchrannú stanicu pre psíkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie