Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dlhé spamätávanie Hanychovej z Prachařa, teraz mu odkazuje, nech sa utopí!
Zdielať na

Dlhé spamätávanie Hanychovej z Prachařa, teraz mu odkazuje, nech sa utopí!

Zdroj: Profimedia

Takú publicitu, akú má Agáta Hanychová (37) posledné týzdne, ešte azda nikdy ani nezažila. Jej vzťah s multimilionárom a mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53) je zrazu všade, vrátane tituliek časopisov. A treba uznať, že Hanychová vyzerá veľmi dobre. Je vidieť, že je so sebou a so životom teraz veľmi spokojná. Ako sa vyjadrila aktuálne vo veľkom rozhovore, konečne sa vysporiadala aj s citmi k svojmu exmanželovi Jakubovi Prachařovi (38).

​Trvalo jej pomerne dlho, kým si prestala všímať, čo robí a s kým je otec jej štvorročnej dcérky Mii, zverila sa magazínu Exkluziv, ako píše Extra.cz. Ešte vlani v lete, po prevalení jeho lásky s mladou herečkou Sarou Sandevou (25), keď sa objavili fotky, na ktorých sa vášnivo bozkávajú, bola z toho riadne rozhodená. "Takže on zoberie našu dcéru, hodí ju na krk opatrovateľke a ide na večierok?!", rozohnila sa na Instagrame.  "Mia mohla zostať doma a on mohol v pokoji niekde fajčiť!" pejoratívne vyjadrila svoj názor. "Musela ju strážiť opatrovateľka, pretože na podujatí bola aj jej babička Dana Batulková," vysvetľovala Agáta hlavný dôvod podľa nej spravodlivého hnevu. Pritom ona sama mala vtedy už šiesteho milenca od ich rozchodu, čo asi vnímala inak.

Odvtedy Agáta vymenila ešte zopár ďalších frajerov, z toho predposledný z nich, chirurg Andrej Nikov, sa jej veľmi pozdával, s čím sa zverovala aj svojim sledovateľom na Instagrame. "Myslím, že už som s hľadaním ideálneho chlapa skončila a Andreja si nechám," napísala koncom februára. Potom zdieľala ešte v apríli ich romantický výlet na Sicíliu a zakrátko bol so vzťahom koniec. Čosi muselo Hanychovú presvedčiť, že pokračovať s ním nemá zmysel. Vzťah s ním jej ale asi dopomohol zbaviť sa sentimentálnych citov k Prachařovi.    

Takto sa Agáta vyjadrovala o svojom exmanželovi Prachařovi ešte v časoch ich veľkej lásky:

"Trvalo to fakt dlho. Je to možno šesť mesiacov dozadu, čo sa to zlomilo. Teraz, keď ho vidím, necítim k nemu nič a mám to vyriešené. Chcelo to čas, muselo to prebolieť," zverila sa Hanychová v najnovšom rozhovore. Dojalo ju ale zrejme najmä to, ako bezcitne sa k nej zachoval v súvislosti s rozdelením ich majetku po rozvode. "Ja byť chlap, tak by som sa nemohla pozrieť do zrkadla. On s tým očividne žiť môže, tak nech se v tých peniazoch utopí. Nech ich bárs aj raňajkuje. Mne se hrozne uľavilo, on už je mi jedno," povedala Agáta a dá sa s ňou súcitiť. "Mám prázdny účet, nemáme rodinnú chalupu v Orlických horách, ale mám barák a dve deti. Tak to jednoducho je, ale konečne mám pokoj. Keby som nemala deti, tak ten dom predám," tvrdila koncom februára Hanychová s tým, že mu musela vyplatiť aj podiel za záhradu, ktorá bola výlučne v jej vlastníctve, ale nemala síl sa s ním kvôli tomu ďalej súdiť, no Jakubovi to veru na cti nepridáva.

Agátin nový partner, biznismen Jaromír Soukup si zjavne rozumie aj s jej dcérkou Miou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie