Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
TOTO má byť parte?! Šokujúce detaily z pohrebu Ivany Trump, lyže a PSY v hlavnej úlohe!
Zdielať na

TOTO má byť parte?! Šokujúce detaily z pohrebu Ivany Trump, lyže a PSY v hlavnej úlohe!

Archívna reportáž

Vo svojom živote dosiahla Ivana Trumpová (†73) azda všetko, čo si len môže človek priať. Ambiciózne dievča z malého moravského mesta sa dostalo vlastnou vôľou do veľkého sveta plného luxusu a nekonečných možností. Odišla z neho náhle minulý štvrtok po páde zo schodov v jej luxusnom newyorskom apartmáne. Posledná rozlúčka sa bude konať v stredu 20. augusta o 13.30 hod. miestneho času v New Yorku, v kostole svätého Vincenta na Manhattane. Na smútočnom obrade sa zúčastnia všetky jej tri deti, Donald (44), Ivanka (40) a Eric (38), ktoré svoju účasť potvrdili. Nevie sa, či sa s ňou príde rozlúčiť aj jej bývalý manžel a otec jej detí, exprezident USA Donald Trump (76).

​Iste to bude veľkolepá rozlúčka, s plnou parádou, ako by si predstavovala aj samotná Ivana. No unikli detaily z príprav a niektoré poriadne prekvapili. Všetkých, ktorí plánujú svoju účasť, požiadali pozostalí, aby namiesto kytíc darovali príspevok nadácii pre psy z útulku, píše portál DailyMail. Zosnulá milionárka psíkov milovala, venovala im počas života veľa peňazí a často ju bolo vidieť ako toho svojho nosila na rukách. Niet pochýb, že by bola rada, aby pre havkáčkov išlo niečo z jej majetku aj po jej smrti.

No azda ešte viac, ako výzva na podporu útulkov, prekvapilo parte, ktoré vymysleli zrejme Ivaniny najbližší, teda s najväčšou pravdepodobnosťou jej deti. "Žila naplno - nikdy si nenechala ujsť príležitosť zasmiať sa a zatancovať si. Bude mi navždy chýbať a v našich srdciach bude navždy živá jej pamiatka," povedala o mame jediná dcéra Trumpa, jeho favoritka Ivanka. Presne v tom duchu je aj pozvánka na pohreb. Ivana na nej lyžuje v blýskavom overale so širokým úsmevom a hlavným mottom je "Oslava života Ivany Trump". Ide o skutočne originálnu pozvánku na pohreb, zvláštnu, ale nepochybne ladiacu so životom Ivany.

Takto vyzerá neprenosná pozvánka na pohreb Ivany Trump:

​Ešte stále sa Ivanina najbližšia rodina a známi nevedia spamätať zo šoku z jej nečakaného skonu. Je však pravdou, že sa poslednú dobu necítila práve najlepšie kvôli veľkým bolestiam nôh, preto už skoro nevychádzala von z jej luxusného bytu. Tam ju mali zradiť schody. Ako uviedla jej priateľka Nikki Haskell (81) pre New York Post, ktorá denníku oznámila aj čas a miesto poslednej rozlúčky, vždy sa obávala, že Ivana z nich raz spadne. Aj keď vyzerajú honosne, ich zradnosť spočíva v tom, že sú na jednom okraji širšie ako na druhom. Ivana s jej neistou chôdzou sa zrejme riadne nedržala a nebolo v dome nikoho, kto by jej pomohol. Svojmu služobníctvu dala podľa všetkého voľno. Našla ju jej asistentka po príchode popoludní ležať nehybnú pod schodmi. Privolaná polícia usúdila, že to bola nehoda. Po pitve konštatovali lekári, že jej smrť spôsobilo zranenie zapríčinené pádom. 

Ivana Trump patrila medzi americkú smotánku, bola neraz hosťom v najsledovanejších talkšou: 

Na jednom z posledných záberov Ivany je vidieť, že aj na prechádzke po ulici ju musel pridŕžať jej kamarát, tak zle na tom bola. Napriek tomu sa veľmi tešila do jej obľúbeného Saint Tropez, kde pravideľne chodievala na dovolenku, obklopená dobrými kamarátmi a známymi. Chodieval tam na jej pozvanie aj český módny návrhár kubánskeho pôvodu Osmany Laffita (57), ktorý pre ňu navrhol viacero modelov. Pravidelne spolu komunikovali, takže bol vraj informovaný aj o jej zdravotných problémoch. Na stretnutie s ňou rád spomína aj český prezident Miloš Zeman (77). Navrhol jej, aby sa stala americkou veľvyslankyňou v Česku, čo by iste jej exmanžel vedel splniť. Ona to po zvážení odmietla, zrejme si už priala život bez takých veľkých záväzkov. Veľkým postrachom bol vraj pre ňu covid. Veľmi sa bála, že sa nakazí. Tomu sa vyhla, no nakoniec jej boli osudné schody.   

Ivanka zdieľala pekné fotky s jej zosnulou mamou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

Súvisiace články

Najčítanejšie