Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina a Rytmus šokovali videom ich syna! TOTO skutočne nie je obvyklé u 3-ročných detí!
Zdielať na

Jasmina a Rytmus šokovali videom ich syna! TOTO skutočne nie je obvyklé u 3-ročných detí!

Archívna reportáž

Už o pár dní oslávi zatiaľ jediné dieťa manželov Vrbovských tretie narodeniny. Podľa toho, čo Jasmina doteraz ukázala svetu, predbiehal Sanel tabuľkový vývoj pomaly už od narodenia. Prevaľovanie, štvornožkovanie, chôdza a neskôr reč a dokonca bicyklovanie - všetky míľniky zvládal syn Jasminy a Patrika Vrbovských ľavou zadnou. A teraz je tu ďalšia méta, ktorú sa chystá pokoriť.

Čas šialene letí a jednoznačne najviac to dospelí môžu vnímať pri deťoch. Zo zázraku v brušku je zrazu bábätko, lezúň, škôlkar, školák, študent, dospelák a dovidenia, kolobeh pokračuje ďalším rovnakým príbehom. Aj preto je tak dôležité byť prítomný pre svoje deti, lebo je to len okamih a najkrajšie roky s malými pokladmi sú preč. Ak niekto žije toto uvedomenie naplno, tak je to rozhodne aj párik manželov Vrbovských.

Tí sú voči svojmu synovi od narodenia veľmi vnímaví, a tak nielen to, že mu môžu poskytnúť akékoľvek materiálne zázemie, ale najmä to, že mu načúvajú a podporujú ho v záľubách prináša výsledky. Už dávno je jasné, že Sanel má rytmus v krvi, Jasmina zverejnila viacero dôkazov, ako sa šikovne vrtel pri pesničkách. To ale robí takmer každé dieťa, no nie každé by v sotva troch rokoch zvládlo break dance.

Kde je Rytmusov talent je jasné, ale čo ten Jasminin? Takto to moderátorka zhodnotila:

​Malý Paťko, ako znie druhé meno chlapčeka, je však skutočne v tomto smere mimoriadne nadaný, a tak sa jeho rodičia rozhodli ho v tom podporiť. "Prvá hodina break dance za nami," napísal hrdý otecko Patrik k TOMUTO videu z tanečnej sály. Vidno, že tréner predtancoval Sanelovi krátku zostavu, na čo sa chlapček rozbehol a celkom šikovne sa ho pokúsil napodobiť.

Instagram/RK

Jasné, že zatiaľ sú to len detské pokusy, no už len to, že break dance chlapčeka zaujíma a pokúša sa o tieto neraz krkolomné pohyby, je veľký úspech. Ak by s touto aktivitou neprestal, je celkom slušná šanca, že jedného dňa bude majster. Len ťažko sa dá totiž predpokladať, že by ostatní tanečníci dostali podobnú podporu od rodičov už v troch rokoch. Napokon, ani samotný Rytmus v rodine nemal podporu a napriek tomu sa dostal vo svojom štýle na vrchol. Lepšiu inšpiráciu už Sanel ani dostať nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie