Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
JLo potvrdila sobáš s Affleckom a ukázala FOTKY! A o TIETO detaily sa podelila!
Zdielať na

JLo potvrdila sobáš s Affleckom a ukázala FOTKY! A o TIETO detaily sa podelila!

Archívna reportáž

Absolútne nikto, snáď okrem najbližšej rodiny, netušil, že len pár mesiacov po zásnubách sa osudový pár Affleck - Lopez aj skutočne vezme. Druhú šancu si už nenechali ujsť a v sobotu 16. júla, takmer 20 rokov potom, čo sa dali prvýkrát dokopy, si skutočne povedali to osudové ÁNO v kaplnke v Las Vegas.

​Ak niektorí pochybovali, či sú klebety, ktoré v priebehu pár hodín v nedeľu večer obleteli svet, pravdivé, teraz už váhať nemusia. Sobáš potvrdila samotná speváčka a podelila sa aj o detaily jedného z najdôležitejších dní jej života. A aby toho nebolo málo, rovno si zmenila aj meno - odteraz je z nej pani Jennifer Lynn Affleck.

Pozrite si fotky z veľkého momentu v živote páru "Bennifer":

Jennifer Lopez zverejnila na svojom webe On The JLo fotky aj videjká zo svadobného dňa a je jasné, že prioritu dostalo samotné spečatenie lásky pred nákladnou oslavou. Žiadni hostia, žiadny žúr, len dvaja svedkovia a zaľúbenci. "Spravili sme to!" vyhlásila v dlhom liste, ktorý podpísala už novým priezviskom.

Hoci Jennifer zverejnila detaily zo svadby na svojom webe, kde je nutné sa registrovať, jej fanúšikovia už šíria obsah nekontrolovateľne ďalej:

"Presne to sme chceli. Včera večer sme prileteli do Vegas, stáli sme v rade na licenciu so štyrmi ďalšími pármi, ktoré sa vydali na rovnakú cestu do hlavného mesta svadieb na svete, aby nás svet uznal za partnerov a aby sme svetu vyznali našu lásku prostredníctvom starobylého a takmer univerzálneho symbolu manželstva," napísala šťastná novomanželka. Podelila sa aj o to, že sotva stihli prísť do svadobnej kaplnky pred polnocou, keď už zatvárali.

Jennifer zverejnila videjko zrejme z vyberania šiat v salóne. Tie, ktoré tam mala na sebe, si napokon evidentne nevybrala:

Hoci išlo o druhú svadbu Jennifer, opäť sa vydávala v bielom, v šatách s čipkovanými rukávmi a závojom. "Takže s najlepšími svedkami, akých si viete predstaviť, so šatami zo starého filmu a sakom z Benovho šatníka sme si v malej kaplnke prečítali sľuby a dali si prstene, ktoré budeme nosiť do konca života. Keď je láska skutočná, v manželstve záleží len na tom druhom a na sľube, že sa budeme milovať, starať sa, chápať, byť trpezliví, milujúci a dobrí jeden k druhému. To sme mali. A ešte oveľa viac. Najlepšia noc nášho života. Ďakujem kaplnke Little White Wedding za to, že mi dovolili použiť oddychovú miestnosť na prezlečenie, kým sa Ben prezliekal na pánskych záchodoch," rozpísala sa do detailov a vtipnú poznámku o Benovi na záchode dokladovala aj jeho selfie videjkom, rovnako ako svoje chvíle v svadobných šatách pred obradom.

Ben dôkladne zdokumentoval momenty na toalete, kde sa chystal na obrad:

Súvisiace články

Najčítanejšie