Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nebabre sa s tým! Arnold odrezal nemanželského syna od financií!
Zdielať na

Nebabre sa s tým! Arnold odrezal nemanželského syna od financií!

Archívna reportáž

Škandál, ktorý vyvolalo zistenie, že slávny hollyoodsky svalovec Arnold Schwarzenegger (75) je otcom nemanželského syna s jeho gazdinou, mal na jeho manželstvo neblahý vplyv. Manželka Maria Shriver (66), pochádzajúca zo slávneho rodu Kennedyovcov, sa nedokázala cez to preniesť a ich vzťah rázne ukončila. Zároveň podala žiadosť o rozvod. K defintívnemu rozvodu 35 rokov trvajúceho manželstva, z ktorého vzišli 4 deti a už majú aj 2 vnúčatá, došlo však iba nedávno. O tom, že je synom slávneho herca, v ktorom dome žil aj so svojou mamou, nevedel Joseph Baena (24) dlho. Narodil sa v októbri 1997 približne v rovnakom čase ako štvrté dieťa Arnolda s manželkou Mariou.

​Gazdiná Mildred Patricia Baena mala dovtedy, kým sa to v roku 2011 neprevalilo, plnú dôveru hercovej manželky. Malý Joseph vyrastal spolu s ich deťmi. Ale keď sa časom začal až príliš nápadne podobať na Arnolda, čo si všimli a nahlas komentovali mnohé návštevy a známi, došlo ku konfrontácii v rodine a Arnold vyšiel s pravdou von. Joseph sa o tom, čo sa následne dialo, zmienil v nedávnom rozhovore pre časopis Men's Healt. Vtedy mal 14 rokov a chodil na strednú školu. "Na ten deň si pamätám veľmi živo. Bol som v ôsmej triede. Prebiehala piata alebo šiesta hodina, keď ma zavolali, aby som vyšiel z von triedy. Stála tam moja mama a hovorí: 'Musíme ísť - všetci sa o tebe dozvedajú, kto je tvoj otec'," spomínal na tie šokujúce chvíle.

Po prvotnom šoku sa postupne všetci upokojili a ku cti Schwarzeneggera treba uznať, že sa o nemanželského syna postaral skutočne bezvýhradne. "Som naozaj vďačný, že mi otec pomohol dostať sa na vysokú školu," zveril sa Baena pre EssentiallySports, ktorý sa ale prekvapivo rozhodol neprijať priezvisko otca. "No ja už mám priezvisko a nemám problém so svojím priezviskom," zdôvodnil svoje rozhodnutie. Otec mu na školu a život počas štúdia finančne prispieval. No ak si všetci mysleli, že multimilionár bude syna financovať navždy, je to omyl. Hneď po ukončení vysokoškolského štúdia ale Arnold prítok financií uťal.

Joseph prerobil slávnu filmovú scénu jeho otca:

Joseph sa tak musí o živobytie postarať sám. Mal ambície stať sa hercom, ale ponuky vtedy ešte neprichádzali, ako si naivne predstavoval. "Povedal som si, že musím niečo robiť, a tak som začal stážovať v jednej realitnej spoločnosti," zveril sa Baena, ako sa vrhol do svetu realít. Nastúpil na stáž do istej losangeleskej realitnej spoločnosti a pôsobí tam dodnes. "Vstúpil som tam. Povedal som si: 'Chcem sa len naučiť čo najviac a zároveň získať nejaký príjem'. A potom sa mi to zapáčilo a povedal som si: 'Och, myslím, že to dokážem celkom dobre'. Tak som získal licenciu," dodal nadšený realitný maklér.

Kariéra herca je nepochybne Josephovým najväčším snom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@joebaena)

No nielen to že sa mu už darí aj ako hercovi. Vlani sa pochválil na Instagrame fotografiou z nakrúcania filmu Láva. Vidieť, že aj on sa nebráni tvrdému tréningu v posilňovni a zo všetkých potomkov slávneho Terminátora je mu práve tento najviac podobný. Rozhodne telesnou stavbou, keď by mohol celkom dobre dosiahnuť podobný úspech v kulturistike, ak by sa tejto náročnej disciplíne oddal. A jeho otec je na neho patrične hrdý, k jeho 24. narodeninám mu blahoželal so slovami: "Som na teba taký hrdý a milujem ťa! Drvíš to v posilňovni, v kariére realitného makléra aj v herectve." A tak, hoci peniaze už od otca neprúdia, je celkom jasné, že sa na neho môže Joseph stále spoľahnúť, čo sa týka podpory, a iste aj pomoci, ak bude treba.

Súvisiace články

Najčítanejšie