Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čo tým chcela Agáta naznačiť?! Možno klameme, napísala ku vzťahu so Soukupom a DODALA..!
Zdielať na

Čo tým chcela Agáta naznačiť?! Možno klameme, napísala ku vzťahu so Soukupom a DODALA..!

Zdroj: Instagram/AH

Zrejme sa Veronika Žilková (60) ani veľmi nemýlila, keď nazvala svoju dcéru Agátu Hanychovú (37) a jej partnera Jaromíra Soukupa (53) mediálnymi kráľmi. Dokazuje to stále rastúca popularita, ktorú si získavajú cez sociálne siete aj médiá. Obidvaja veľmi dobre vedia ako na to, aby zaujali. Leto, čas dovoleniek a romantiky, príbeh lásky bláznivej influencerky a bohatého seladóna je to pravé, s čím sa dá bodovať. 

​Niet pochýb, že mnoho ľudí tipuje, či im láska vydrží dlhšie ako do konca leta, alebo aj na to, či je medzi nimi  naozaj láska, a či ju len hrajú. Takýmto úvahám teraz napomohla aj samotná Agáta, keď zdieľala fotku, kde je s Jaromírom a vložila k nej pasáž zo skladby Heroes od Davida Bowieho s vetami: "Možno, že klameme, potom radšej nezostávaj. Ale môžeme byť v bezpečí aspoň na jeden deň". V Agáte sa ťažko vyznať, ešte ťažšie sa hľadá pravda, keď chce Soukup údajne kandidovať na prezidenta a získané sympatie sa hodia. Pre Hanychovú je zas záujem ľudí zdrojom živobytia.

Krúti nad nimi hlavou aj Agátin brat Vincent Navrátil (25). "Je to bizár, ale zdôrazňujem, že v dobrom slova zmysle! Všetkých zaujíma, ako toto dopadne," komentoval sestrin najnovší vzťah tento sympatický herec. O bizarnosti isa dá hovoriť aj preto, že Agáta zatiaľ nemala po svojom boku oveľa staršieho muža, vyberala si medzi rovesníkmi. Ba dokonca sa raz o starších mužoch zmienila, že sú nanič a smrdia zatuchlinou. Na druhej strane zas Jaromír preferoval skôr zrelé vnadné blondíny, ako sa dá usudzovať z jeho šesťročného vzťahu s pôvabnou herečkou Kateřinou Brožovou (54), či vlaňajšieho krátkeho s opernou speváčkou Terezou Mátlovou (46).

Pri tomto rozhovore preskočila iskra, ako je celkom zjavné už na prvý pohľad:

Ale zjavne rozhodla chémia príťažlivosti, ako aj ich podobná povaha a je z toho podľa všetkého veľká láska. "Jediné, čo k tomu môžem povedať, je, že sa k sebe veľmi hodia. Strašne im držím palce, obaja sú extravagantní, nekonvenční a obaja sú takí pankáči, čo milujem, takže by som bola strašne rada, keby im to nejaký čas fungovalo," vyjadrila sa k nim Hanychovej mama, Veronika Žilková.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Vzťah s Agátou rozhodne prospel Jaromírovmu vzhľadu aj imidžu. Potvrdzujú to reakcie Hanychovej sledovateliek na Instagrame. "On vedľa vás dostal úplne iný rozmer, taký sympatickejší," píše jedna. "Urobili ste z Jaromíra cekom použiteľného chlapa, fakt vám to strašne svedčí," zalichotila páru iná. Je fakt, že na sérii fotiek od profesionálneho fotografa vyzerajú obidvaja veľmi dobre a vekový rozdiel akoby sa stieral. "To bolo také krásne! Láska nám svedčí. Tešte sa na naše zatiaľ najkrajšie fotografie. Môj #love," odkázala všetkým Agáta k ich spoločným promofotkám. Nech už má ich vzťah akékoľvek pozadie, rozhodne z neho chcú vyťažiť obaja čo najviac. A ktovie, možno naozaj našli v sebe tú osudovú lásku.

Súvisiace články

Najčítanejšie