Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Farna sa na podozrivo dlho odmlčala! Teraz priznala dôvod, je v tom bábo!
Zdielať na

Farna sa na podozrivo dlho odmlčala! Teraz priznala dôvod, je v tom bábo!

Archívna reportáž

Dvojnásobná mama Ewa Farna (28) sa po marcovom narodení dcérky Elly venuje viac materstvu ako sociálnym sieťam či kariére speváčky. Nečudo - všetko počká, ale bábo je maličké len chvíľku. A nič dôležitejšie na svete nie je.

​​Ewa si stanovila celkom jasnú prioritu, čo aj sama nedávno priznala. "Možno som tu na sieťach teraz trochu menej aktívna, ale som presne tam, kde mám byť," odkázala svojim sledovateľom na Instagrame s celkom jasným odkazom o prioritách. Napriek svoje mladosti je už dostatočne skúsená na to, aby vedela rozoznať, na čom skutočne záleží. A aj na základe svojich skúseností vie, že všetkého veľa škodí - vrátane popularity. Pre jej obdivovateľov je skutočne dobrým príkladom.

​Ale nielen oni vedia oceniť Ewin spôsob života, jej optimizmus a silu. "Želám Eve, aby ju pozitívna energia, ktorá z nej priamo tryská, nikdy neopustila," povedal už pred časom skladateľ Ondřej Soukup (71). Materstvom sa ale vzácne vlastnosti tejto speváčky ešte viac zvýrazňujú. Je pre mnohé ženy vzorom a idolom. Ako počas prvého tehotenstva, tak aj počas druhého sa nebála verejne vystupovať a ukazovať nielen bruško, ale aj celkom prirodzene nabraté tehotenské kilá, a veľmi jej to svedčalo. Získala si tým sympatie nejedného diváka.

Ewa robí obrovský kus roboty v pozdvihovaní sebauvedomenia si hodnoty žien bez ohľadu na nezmyselný diktát módy:

Ewin prístup k životu sa páči aj jej bývalému manažérovi, ktorý ju objavil, hudobnému producentovi Leškovi Wronkovi. Vyzdvihuje, že popri materstve nezanedbáva ani k ariéru. "Veľmi sa mi páči, ako dokáže skĺbiť kariéru, manželstvo a materstvo. Je to veľmi náročné pre každú ženu, ktorá chce byť úspešná vo svojom odbore. Keďže má veľkú oporu v manželovi Martinovi a má vzor nielen z domu, ale tiež trochu aj vo mne, tak jej prajem do tretice všetko dobré," vyzdvihol Lešek svoj objav, a iste jej želá veľkú rodinu, akú by si želala. Na nedávno zverejnenom videu, kde má z vlasov spletené dva vrkoče, pritom vyzerá táto dvojnásobná mamička ako mladé dievča - napokon, v podstate ním aj stále je.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

V nádhernom videu spievala svojej dcérke a navzájom si pritom pozerali do očí. Krásne video dojalo tisíce fanúšikov sympatickej Ewy. "Podľa mňa je treba púšťať (alebo spievať) budúcej generácii dajme tomu Aliciu Keys," radí ostatným mamičkám, pričom na kvalite spevu skutočne nezáleží - bábu sa bude vždy páčiť hlas jeho mamy. Zdá sa, že aj Ewin spev Ellu zaujal a ani nečudo. Ewa takto pestuje a rozvíja jej hudobný sluch, ktorý by mala mať dobrý ako po nej, tak aj manželovi Martinovi Chobotovi (32), ktorý je hudobník aj skladateľ ako aj jej poradca v hudobnej tvorbe a prispievateľ do je repertoáru. Vlani začiatkom decembra vydala aj za jeho pomoci album UMAMI. "Som veľmi šťastná, že som naplnená ako mama, manželka a speváčka. Prežívam nádherné obdobie svojho života. Dúfam, že mi nikto nezávidí, ale už sa naozaj nemám na čo sťažovať," povedala pred časom Ewa Farna v rozhovore pre reláciu Život vo hviezdach.

Súvisiace články

Najčítanejšie