Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdny pár šťastím bez seba! Po dvoch rokoch sa im narodilo druhé bábo!
Zdielať na

Hviezdny pár šťastím bez seba! Po dvoch rokoch sa im narodilo druhé bábo!

Archívna reportáž

Poponáhľali sa! Dcérka ešte nedovŕšila dva roky a už sa jej postarali o súrodenca. A aby to bolo úplne dokonalé, je to opäť dievčatko.

​Hviezdny pár, herečka Sophie Turner (26) a spevák Joe Jonas (32) privítali na svete druhé spoločné dieťa, ako potvrdili ich zástupcovia exkluzívne pre People. Po prvej dcérke Wille, narodenej taktiež v júli, ale dva roky dozadu, je to opäť dcérka, ale meno zatiaľ neprezradili. "Joe a Sophie s radosťou oznamujú narodenie dievčatka," oznámil hovorca hviezdnych rodičov. Ešte v máji sa o svojom druhom tehotenstve vyjadrila Sophie slovami: "O tomto je pre mňa život - o výchove ďalšej generácie"

Sophie sa podľa jej slov teší z toho, ako môže v priamom prenose pozorovať rýchly vývoj svojej prvej dcéry. "Najväčšou vecou v živote je vidieť, ako sa moja dcéra neustále mení. Sme takí nadšení, že môžeme rozšíriť rodinu. Je to to najväčšie požehnanie vôbec," vyznala sa už dvojnásobná mama. Joe zas povedal: "Som jednoducho nadšený. Je to taká úžasná súčasť života." Herečka sa tehotenským bruškom pochválila aj na červenom koberci galavečera Met Gala 2022 v New Yorku, na ktorom pózovala so svojím manželom. 

Pripomeňte si Sophie v jej najslávnejšiej úlohe:

Druhá dcérka sa manželskému páru narodila začiatkom júla v Miami, kam sa presťahovali ešte vlani z Kalifornie. Manželia si tam zaobstarali krásne sídlo na pobreží oceánu za 11 miliónov dolárov. Ako sa zdá sa, zmena prostredia im prospieva. Ale v rámci rozrastania rodiny sa darí aj ďalším bratom Joe Jonasa, Nickovi a Kevinovi, s ktorými slávi úspechy v rámci ich skupiny s názvom Jonas Brothers, ktorú založili v roku 2005. Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra Jonas nedávno privítali ich prvé dieťa donosené prostredníctvom náhradnej matky. Ich starší brat Kevin Jonas má už dve deti s manželkou Danielle, ktorú si vzal ešte v decembri 2009.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J O E J O N A S (@joejonas)

Turner je známa najmä z mega úspešného seriálu Hra o tróny, sa naposledy objavila v seriáli Schody, či vo filme Prežiť, teraz si dá zrejme chvíľku pauzu. Joe Jonas nedávno vydal so svojou skupinou DNCE novú pieseň "Got Me Good". S bratmi dokončili taktiež prácu na filme Oddanosť, ktorý je založený na skutočnom príbehu dvoch pilotov námorníctva, ktorí riskovali svoje životy počas kórejskej vojny a stali sa jednými z najslávnejších wingmanov v službe. Na sociálnych sieťach zverejnili aj zábery z ich nedávneho vystúpenia s nápisom 'HOT DNCE SUMMER', za ktorými nasledovali emotikony plameňa a dúhy. Skupina bola do polovice júla na turné po Európe. Konečne sa bude môcť Jonas naplno venovať rodine v súkromí ich príbytku, kde to vraj miluje najviac.

Súvisiace články

Najčítanejšie