Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pitva to povedala jasne! TOTO je príčina smrti Ivany Trumpovej!
Zdielať na

Pitva to povedala jasne! TOTO je príčina smrti Ivany Trumpovej!

Archívne video Archívna reportáž

Rodáčku z moravského Zlína, Ivanu Trumpovú, rodenú Zelníčkovú, našli 14. júla mŕtvu vo veku 73 rokov pri schodisku v jej newyorskom byte. Predbežne sa hovorilo o infarkte, teraz je už príčina smrti jasná. Potvrdil to newyorský úrad hlavného súdneho lekára.

​​V piatok vykonali pitvu a v prípade predčasného skonu Ivany Trump je už celkom jasno. Zomrela po "tupých nárazových zraneniach trupu" pri nehode, potvrdil 15. júla newyorský Úrad hlavného súdneho lekára. Prvú manželku Donalda Trumpa našli v bezvedomí na zemi pri schodisku v jej newyorskom byte a pre zastavenie srdca k nej bola privolaná sanitka. 

​Ivana sa narodila v Československu (dnes Česká republika) v roku 1949 a za Donalda sa vydala v roku 1977, rok po tom, ako sa zoznámili v New Yorku. Prvýkrát bola vydatá za Alfreda Winklmayra v rokoch 1971 až 1973. Počas zväzku s Donaldom zastávala viacero významných pozícií v spoločnosti Trump Organization vrátane generálnej riaditeľky Trump Castle v Atlantic City a manažérky kultového hotela Plaza, ktorý spoločnosť kúpila v roku 1988.

Ivanu rozvod rozhodne nezlomil, ako je jasné aj z tohto videa:

Popri tom všetko sa stihla stať aj trojnásobnou mamou - 44-ročný Don mladší, 40-ročná Ivanka a 38-ročný Eric vydali vo štvrtok spoločné vyhlásenie, v ktorom sa uvádza: "S hlbokým zármutkom oznamujeme, že naša milovaná matka Ivana Trumpová zomrela. Naša matka bola neuveriteľná žena - silná v podnikaní, prvotriedna športovkyňa, žiarivá kráska a starostlivá matka a priateľka." Vo vyhlásení sa ďalej hovorí o Ivane ako o "človeku, ktorý prežil", ktorý "utiekol pred komunizmom a prijal" Spojené štáty.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Trump (@erictrump)

"Svoje deti učila odvahe a húževnatosti, súcitu a odhodlaniu. Bude veľmi chýbať svojej matke, svojim trom deťom a desiatim vnúčatám," dodali vo vyhlásení a pripomenuli, že ešte stále majú českú babičku, ktorá však roky rokúce žije v USA. Eric potom na Instagrame zverejnil špeciálnu poctu, ktorá obsahovala aj sériu retrospektívnych fotografií s česko-americkou podnikateľkou a spoločníčkou. Najlepšia priateľka Ivany, Nikki Haskell, pre Page Six uviedla, že Ivana mala v pláne vycestovať na druhý deň do francúzskeho Saint Tropez.

Súvisiace články

Najčítanejšie