Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
R. Kelly dostal 30 rokov natvrdo, teraz sa s ním jedna z jeho obetí ZASNÚBILA!
Zdielať na

R. Kelly dostal 30 rokov natvrdo, teraz sa s ním jedna z jeho obetí ZASNÚBILA!

Archívna reportáž

Známy americký spevák Robert Sylvester Kelly (55), bol v septembri 2021 odsúdený v deviatich bodoch obžaloby. Sudkyňa ho odsúdila na 30 rokov väzenia za organizovanie siete na verbovanie žien a neplnoletých detí na sex. K potvrdeniu rozsudku došlo pred dvomi týždňami a výška trestu mnohých šokovala. Je to dôkaz, že spravodlivosť v tomto prípade nepozerala na slávu ani peniaze.

​Pred vynesením rozsudku sudkyňa Ann M. Donnelly tomuto autorovi R&B hitov povedala, že "verejnosť musí byť chránená pred takýmto správaním". Prísny trest mu vymerala so slovným odôvodnením: "Tieto zločiny boli vypočítané a starostlivo naplánované a pravidelne vykonávané takmer 25 rokov. Učili ste ich, že láska je zotročenie a násilie." Kým azda všetkým sa jej slová dotkli, Kellymu sa rozsudok nepozdával. Podľa jeho právneho zástupcu odmietol pred vynesením rozsudku vypovedať. Odsúdeného speváka nízkej morálky čaká ďalší federálny súdny proces spolu s jeho bývalými zamestnancami, ktorí majú mať podiel na sprísahaní sa s ním s cieľom korupčne dosiahnuť jeho oslobodenie ešte v roku 2008 v štáte Illinois. Začiatok nového súdneho procesu je naplánovaný na 15. augusta. 

​No poriadne prekvapenie spôsobila aktuálne jedna žena, ktorá patrila k jeho obetiam. S listom sa obrátila na sudkyňu Ann Donnelly. Tvrdí, že je s Kellym zasnúbená. "Volám sa Joycelyn Savage a som snúbenica Roberta Kellyho. Píšem tento list na podporu Roberta pred jeho odsúdením, aby som mohla súdu vysvetliť, že nie som obeť, za ktorú ma vláda vykreslila," píše ďalej a zveruje sa zároveň, že jej vzťah s Robertom je skvelý.

R. Kellyho pieseň I Believe I Can Fly je už roky rokúce mega hit:

"Je to tá najlepšia vec, aká sa mi kedy stala. Máme veľmi zvláštne spojenie a sme hlboko zamilovaní. Roberta dodnes podporujem, pretože ho milujem a vždy ho budem podporovať. Robert nie je monštrum, za aké ho vláda označila. Robert, ktorého poznám, je veľmi milý, jemný a kráľovský. Vždy zabezpečil, aby bolo o mňa postarané, a rovnako aj o všetky ostatné ženy, s ktorými bol. Je to skvelý muž s veľkým srdcom a zaslúži si byť doma so svojimi blízkymi, ktorí sú pripravení ho podporiť," uzavrela svoj list a ľudia začali okamžite dumať, koľko za to asi tak od Kellyho dostala.

 Joycelyn Savage tvrdí, že nebola obeťou R. Kellyho tak, ako to bolo opísané počas pojednávania:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joycelyn Savage (@joycelynsavage)

Gerald Griggs, právny zástupca rodičov Savage, pre portál TMZ uviedol, že rodinu o zásnubách Joycelyn nikdy neinformovala a nikdy predtým o tejto možnosti ani nehovorili. Rodinný právnik spochybňuje legitímnosť zásnub, pretože Savage o nich nevypovedala pod prísahou a namiesto toho to len spomenula v liste. Jej rodina preto vraj "silno pochybuje" o príbehu o zásnubách a chcela by sa s ňou znovu spojiť, aby si vypočula celý príbeh priamo od nej. So Joycelyn však vraj nehovorili, odkedy odišla za Kellym, čo je už pekných pár rokov. Celú dobu tvrdia, že je stále pod jeho vplyvom, aj spoza mreží. Zdá sa, že sa nemýlia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie