Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kardashianka čaká dieťa s bývalým! No je to zamotané, potrebovali ďalšiu ženu!
Zdielať na

Kardashianka čaká dieťa s bývalým! No je to zamotané, potrebovali ďalšiu ženu!

Archívna reportáž

V rodine Kardashianovcov je všeličo akoby postavené na hlavu. Najnovšie to potvrduje aj najmladšia z trojice dcér zosnulého Kardashiana, Khloé (38). Tá sa ešte v decembri rozišla s Tristanom Thompsonom (31), no zjavne to nebol úplný koniec. Už zakrátko sa totiž majú stať rodičmi ich druhého spoločného dieťaťa.

​Bývalí partneri očakávajú každú chvíľu prírastok k ich štvorročnej dcérke True, no ako by sa dal čakať, nie je to také jednoduché. Porodiť ho totiž nemá Khloé, ale náhradná matka. "Môžeme potvrdiť, že True bude mať súrodenca, ktorý bol počatý v novembri. Khloé je neuveriteľne vďačná tejto úžasnej náhradnej matke za toto požehnanie," uviedol zástupca Kardashian pre CNN. Už keď tento pár v roku 2018 privítal na svet ich prvé dieťa, začala Khloé otvorene hovoriť o jej túžbe dať True súrodenca. Počas epizódy relácie Keeping With The Kardashians z roku 2020 Khloe nahlas uvažovala o rozšírení rodiny po tom, ako Tristan navrhol, aby sa pokúsili o dieťa č. 2, a to aj napriek ich vtedajšiemu odlúčeniu pre jeho nevery. Prišla s nápadom, ako by sa to mohlo vyriešiť. "Možno si budem musieť požičať nejaké spermie, alebo ich získať od teba, ale to vyriešime neskôr," odpovedala vraj Thompsonovi.

Hoci táto kontroverzná dvojica zažila v priebehu rokov búrlivý vzťah s množstvo vzostupov a pádov, Khloe a Tristan zostali blízkymi priateľmi a spolurodičmi, pričom Khloe je naďalej odhodlaná zachovávať pokoj v záujme True. Ich ďalšie spoločné dieťa ale neznamená, že sa dali opäť dokopy, uviedol zdroj blízky Kardashiankám.  V skutočnosti vraj šesť mesiacov po škandále s narodením Tristanovho potomka, ktorého počal s inou ženou, "spolu mimo záležitostí týkajúcich sa spoločného rodičovstva nehovorili". K počatiu ich druhého dieťaťa došlo ešte predtým, ako k tomuto odhaleniu došlo.

Khloe sa s Tristanom rozprávala o druhom dieťatku už v roku 2021, už vtedy predostrela nápad s náhradnou matkou: 

"Dieťa bolo počaté prostredníctvom náhradnej matky predtým, ako sa v decembri odhalilo, že Tristan čaká dieťa s niekým iným," tvrdí zdroj. Hviezda NBA privítala Thea, ako sa chlapec volá, s fitneskou Maralee Nichols (31) minulý rok 1. decembra. Najskôr sa k nemu nepriznával, ale testy jeho otcovstvo potvrdili. "Khloé, nezaslúžiš si to. Nezaslúžiš si bolesť srdca a poníženie, ktoré som ti spôsobil. Nezaslúžiš si to, ako som sa k tebe celé roky správal," kajal sa športovec a pritom už musel vedieť, že druhé dieťa s Khloé je už na ceste.

Khloé Kardashian si svoju aktuálnu postavu tvrdo vydrela, azda aj preto sa rozhodla využiť služby náhradnej matky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Najmladšia Kardashianka zrejme svoj údel s neverným basketbalistom aj kvôli ich dcérke True prijala. "Pochádzam z rodiny, v ktorej to, že ľudia nie sú spolu, neznamená, že musíte byť k sebe hrubí, alebo že vypadnú z vášho života," povedala ešte v roku 2020. No splodiť takýmto zvláštným spôsobom dieťa napriek tomu, že kríza vo vzťahu už bola v plnom prúde, je skutočne zvláštne. Mnohí si kladú otázky, či to skutočne nie je len ďalší nedomyslený výstrelok tejto neobvyklej rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie