Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Depp sa sám ozval českej hviezdičke reality show, zato Amber od neho dostala poriadnu nakladačku!
Zdielať na

Depp sa sám ozval českej hviezdičke reality show, zato Amber od neho dostala poriadnu nakladačku!

Archívna reportáž

O popularitu v Česku po jeho vlaňajšom debute na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch sa hollywoodska hviezda Johnny Depp (59) báť rozhodne nemusí. Do Prahy priletel deň pred jeho hosťovským pondelňajším vystúpením na koncerte s legendárnym gitaristom Jeffom Beckom (78) a o rozruch bolo hneď postarané. Pred hotelom na Malej strane, kde bol ubytovaný, sa zhromaždili davy jeho fanúšikov. Na rozdiel od Varov, tentokrát k nim nebol Depp až tak ústretový, spôsobila to zrejme jeho únava z koncertnej šnúry po Európe a potreboval si pred ďalším koncertom trochu oddýchnúť a nabrať síl.

​​No jedna obdivovateľka, ktorá s ním strávila chvíle už pred rokom na festivale vo Varoch, sa na rozdiel od iných, darmo čakajúcich na jeho podpis či fotku s touto hviezdou, nemohla sťažovať ani teraz. Údajne sa jej ozval herec sám. "S Johnnym sme v priamom kontakte. Napísal mi, že je v Česku," prezradila pre TV NOVA Nikol Treterová (21), známa aj ako účastníčka flirtovacej reality show. Pozval ju aj na koncert, kde sa spolu stretli. Na dôkaz ich blízkosti sa vo svojich Instastories pochválila aj selfie s Deppom, kde sa k sebe túlia v zákulisí. Ako vidieť z jej tváre, nemá ďaleko od podoby s Amber Heard (36), hercovou exmanželkou, s ktorou nedávno vyhral súdny spor.

Zdá sa, že Amber stále nedá Johnnymu spávať. Dokazuje to aj jeho nová pesnička, na ktorej pracoval s Jeffom Beckom. Album s názvom 18 by mal oficiálne vyjsť už tento piatok. Depp pre album napísal dve piesne a poslucháčom iste neuniknú najmä niektoré odkazy na jeho vzťah s exmanželkou. "Už si sa toho narozprávala dosť," spieva napríklad v jednej z piesní. "Sedíš tam, akoby ti hračky spadli do kanála," kopol si do nej v ďalšej piesni, a zrejme je to narážka na útrpný pohľad Amber v súdnej sieni. "Keby som mal drobné, do tvojej ruky by sa nedostali," vyznáva sa v piesni o niečo ďalej. Hoci nikde neuvádza meno exmanželky, každému je jasné na koho mieri.

Nikol sa živí ako modelka, toto je jedno z jej prezentačných videí:

Mladučká usmievavá Nikol je celkom iný prípad, aj keď sa na Amber trošku podobá, a možno aj preto sa Depp rád poteší z jej prítomnosti. Ani jej prvé stretnutie s ním vlani na festivale v hotelovom klube ale nebola celkom náhoda. Iste spolu s kamarátkami verila, že ho tam stretnú. "Chceli sme sa s ním odfotiť a on nás pozval do svojej izby, pretože nechcel na seba upozorňovať v klube pred všetkými. Rozprávali sme sa, celkom dobre sme si rozumeli, a tak nás ďalší večer pozval na večeru. Musím povedať, že je to naozaj úžasný človek, veľmi inšpiratívny a talentovaný," nedala si vtedy ujsť príležitosť, aby sa pochválila. Ale vraj k ničomu viac medzi nimi nedošlo. "Myslím, že Johnny je osobnosť, ktorá nemá zapotreby podobné veci. Veľmi si ho vážim a dúfam, že sa ešte niekedy stretneme," dodala. A zrejme na Johnnyho zapôsobila tak, že si ju želal opäť uvideť, detaily si ale opäť nechala pre seba.

Zvodná česká kráska Nikol zapôsobila na herca svetového formátu Johnnyho Deppa natoľko, že sa s ňou opäť túžil strenúť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikol Treterová (@nikol_trety)

 

.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie