Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Sú spolu len krátko a Soukup už o Hanychovej tvrdí: Je to s ňou ťažké!
Zdielať na

Sú spolu len krátko a Soukup už o Hanychovej tvrdí: Je to s ňou ťažké!

Zdroj: Instagram/AH

Že to s Agátou Hanychovou (37) nebude vonkoncom ľahké, sa stále viac presviedča jej najnovší milenec Jaromír Soukup (53). Aj keď je tento multimilionár a majiteľ televízie zvyknutý na rýchle tempo v živote, na Agátu jednoducho zrejme nemá. Už v minulosti sa chválila, že vstáva skoro ráno, aby všetko čo si predsavzala stíhala a neznáša chlapov, ktorí si vylihujú len tak v posteli. Ktovie, kde táto matka dvoch detí a všestranná podnikateľka berie ešte stále toľko energie, ktorou aktuálne zasypáva aj Jaromíra.

​Už mu iste dochádza, čo si to naložil na svoje plecia. Usudzovať sa tak dá aj podľa rečí, ktoré vedie na ich spoločnej dovolenke v Marbelle. Tam Agáta priletela nejakú dobu pred ním, on sa totiž rozhodol kvôli jeho psovi prejsť bezmála tritisíc kilometrov autom. Veselo štrngala kľúčami od Soukupovej vily v hrsti pred odletom, keď jej dal Soukup na Instagrame  provokatívnu otázku, kto tam bude skôr. Jaromíra musela ale tridsaťhodinová jazda autom riadne unaviť, keď konečne dorazil k oddýchnutej čakajúcej Hanychovej.

Zakrátko sa obaja vybrali na motorke na výlet, pričom Soukup to po ich návrate zhodnotil: "Hrozné!" Jaromír si musel jazdu s Agátou poriadne užiť. "Láska, mňa by hrozne zaujímalo, aký som spolujazdec," spýtala sa ho na drzovku, ako hneď zdieľala aj v instastories"Je to strašné, to si nikto nedokážete ani predstaviť. Agáta Hanychová je na skútri schopná sa líčiť, fajčiť, telefonovať a robiť stories. Áno, možno toto je jeden z príbehov. Aj počas jazdy sa to dá, ale bezo mňa," posťažoval sa tento seladón. "Hudry, hudry," spravila si žarty z jeho ponosovania Agáta. "Jediné šťastie je, že na skútri ešte nie je kávovar, to by Agáta urobila štyri kávy," pokračoval ale v hundraní Soukup. Aby ale dokázala, že napriek týmto výčitkám je u nich všetko v poriadku, opýtala sa Jaromíra, či ju má rád. "Mám," pritakal jej s úsmevom, ale s poznámkou, že je to s ňou naozaj ťažké.

Takto sa Soukup verejne pochválil novou milenkou:

Nakoniec ale Jaromír s istou dávkou úľavy konštatoval: "Došli sme celí, zdraví, nedostali sme pokutu a nič sa nám nestalo."  Agáta sa potom ešte, než sa spolu vybrali na večeru, stihla jej sledovateľom pochváliť ukážkou, že jazdí na skútri bez toho, aby sa držala, pričom v jednej ruke mala krabičku cigariet a v druhej telefón. Aby nevzniklo podozrenie, že to medzi nimi začalo už nejako škrípať, dodala: "Dievčatá, nebojte sa, on je občas aj milý." Nemala by ale zabúdať, že Soukup je už predsa len starší pán a to, čo sa mu teraz zdá byť rozkošné, ho môže už čoskoro začať otravovať. Ale či má Agáta mieru je otázne.,

Obaja zamilovanci si pozornosť zjavne užívajú a zo svojej lásky chcú vyťažiť maximum: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie