Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Misska Mendrejová si vie vybrať! Najprv milionársky synáčik, teraz syn hereckej hviezdy!
Zdielať na

Misska Mendrejová si vie vybrať! Najprv milionársky synáčik, teraz syn hereckej hviezdy!

Archívna reportáž

Nedávny Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch si nenechala ujsť ani známa slovenská Miss z roku 2009, Denisa Mendrejová (36). Hoci je mamou dvoch malých dcér, je už tri roky nezadaná, pričom jej vzťah so synom jedného z najbohatších Slovákov nedopadol vôbec dobre. Na mužov zjavne nezanevrela a aktuálne si dopriala spoločnosť fešného syna riaditeľa Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary.

Syn Jiřího Bartošku (75), Jan Bartoška (35), je zo slovenskej krásky zjavne natoľko očarený, že ju na úvod festivalu dokonca previedol aj po červenom koberci, čo je veľká česť. A robil jej garde aj na sprievodných podujatiach počas ďalších dní. ​Ako sa Denisa v rozhovore pre Blesk.cz priznala, jej vzťah s mladým Bartoškom je v začiatkoch, a tak sa k nemu vyjadrovať veľmi nechcela. "Uvidíme," bola jej najčastejšia odpoveď o tom, ako je to medzi nimi vážne. Prezradila, že sa zoznámili vďaka ich spoločným známym, ale podrobnosti, vrátane dĺžky trvania ich známosti, neuviedla. "Je to ešte čerstvé," tvrdí Mendrejová. Údajne ale do Varov neprišla na jeho pozvanie, ale preto, že sa tam vraj zišla veľká partia jej kamarátov a známych.

Krásna misska si podľa jej slov so sebou zobrala iba jeden kufor s róbami a oblečením, po prvom víkende sa totiž vrátila do Bratislavy za svojimi dcérkami, o ktoré sa postarali počas víkendu jej rodičia. Zostala s nimi potom až do piatku, keď zas prišla do Varov na záver festivalu. To, čo ju azda najviac motivovalu k návratu na festival, je s najväčšou pravdepodobnosťou Janek Bartoška.

Jan Bartoška sa v minulosti na červenom koberci objavil aj s krásnou českou modelkou Karolinou Kurkovou, ich príchod si môžete pozrieť v 1. minúte 26. sekunde:

Aj tomu zrejme na Denise záleží, lebo bol naďalej jej verným spoločníkom až do konca festivalu. Iste práve vďaka nemu vzbudila aj pozornosť českých médií. Zaujala svojími exkluzívnymi modelmi šiat, vynímajúcimi sa na jej dokonalej postave. Iste jej záujem o ňu lichotí a tiež sa dá predpokladať, že vstup medzi české celebrity považuje za prestíž. Snáď jej to s mladým Bartoškom, ktorý má slabosť pre krásne ženy, vyjde. Jej expartner a otec dcér, Slavomír Hatina mladší (48), bohatý dedič impéria, sa ukázal ako nezodpovedný dobrodruh. Navzájom nekomunikujú už od ich rozchodu a robia si naprieky najmä v súvislosti s dcérami. Počas Veľkonočných sviatkov si ich dokonca zobral bez vedomia Denisy zo školy a päť dní o nich nič nevedela. Preto zalarmovala aj políciu. Napriek tomu verí, že sa časom medzi nimi všetko upraví a obaja sa raz iba zasmejú tomu, ako si dokázali ubližovať. Snáď to tak bude, už len kvôli ich dcérkam.

Denisa vyzerala na červenom koberci v šatách od Jany Pištejovej vskutku úchvatne:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie