Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšie bábo na ceste! Bruško ešte nevidno, herečka tehotenstvo sama ohlásila!
Zdielať na

Ďalšie bábo na ceste! Bruško ešte nevidno, herečka tehotenstvo sama ohlásila!

Zdroj: Instagram/Kate Mara

Známa herecká dvojica, manželia Kate Mara (39) a Jamie Bell (36) sa tešia na svojho druhého potomka. Jeho očakávaný príchod oznámila 10. júla samotná budúca dvojnásobná mamička na sociálnej sieti.

So svojimi sledovateľmi zdieľala fotografiu, na ktorej sa koncom júna, vychádzajúc z hotela v Londýne, s manželom držia za ruky a pripísala k nej ich doteraz sladké tajomstvo "na tejto fotografii sme traja". Mala oblečené ružové minišaty volnejšieho strihu, a tak tehotenské bruško vidieť nebolo. Ako sa dalo očákavať, gratulácie prišli vzápätí. 

Kate sa zoznámila s Jamie Bellom ​počas nakrúcania kasového trháku "Fantastická štvorka" v roku 2015 a zakrátko nato začali spolu chodiť. V tom čase bol už Jamie rozvedený s americkou herečkou Ewan Rachel Wood (34), s ktorou boli manželmi v rokoch 2012 až 2014. Majú spolu syna Jacka Matfina (9), ktorý mal iba rok, keď sa rodičia rozviedli. V januári roku 2017 Jamie požiadal Kate o ruku a v júli sa už stali manželmi. Ich spoločná dcérka prišla na svet v roku 2019. Zdá sa, že dôvodom ich nedávneho predaja domu v Los Angeles je práve očakávanie ich druhého potomka. Zrejme už potrebujú väčší.

Kate a Mara sa zoznámili počas nakrúcania filmu Fantastic Four, pozrite si krátky trailer: 

Pritom ako je podaktorým známe, cesta Kate k materstvu nebola jednoduchá, píše portál People. Podobne ako odhadom 23 miliónov žien, ktoré podľa údajov v lekárskom časopise The Lancet každoročne svoje dieťa potratia, či predčasne porodia, prešla touto smutnou skúsenosťou aj ona. Údajne je počas svojho života aspoň raz takouto stratou postihnutá každá desiata žena. Mara sa o svoju skúsenosť podelila v podcaste s názvom Informed Pregnancy. Strata prvého dieťaťa mala podľa jej slov negatívny vplyv aj na jej druhé tehotenstvo s dcérou, pretože hoci sa tešila, bol v nej aj "prvok strachu". 

Takto oznámila Kate svoje tehotenstvo fanúšikom na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Mara (@katemara)

A ako sa ukázalo, jej obavy boli namieste. Kate zažila komplikácie aj počas tehotenstva s dcérou. V treťom trimestri sa u nej objavila cholestáza, ochorenie pečene. Lekári museli preto predčasne vyvolávať jej pôrod a po troch dňoch, keď stále neprišlo k pôrodu, rozhodli sa pre vykonanie cisárskeho rezu. Nakoniec všetko dobre dopadlo a už dva mesiace po pôrode začala Kate nakrúcať minisériu Učiteľka. "Zistila som, že je celkom ľahké zapnúť a vypnúť," tvrdila herečka v rozhovore pre spomínaný portál. "Vďakabohu, pretože keď máte ako čerstvá mama dieťa na prsníku, kričí v prívese a potom musíte predstierať, že ste sexy, je to tak trochu ako nočná mora," spomínala.  Ale zároveň ju tešilo pomyslenie na to, že je "mamou toho malého anjelského dieťaťa," vyznala sa so svojho pocitu šťastia. Snáď to bude do tretice úplne bezproblémové.

Súvisiace články

Najčítanejšie