Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z veľkej lásky neostalo nič! ROZCHOD u Beckhamovcov šokoval!
Zdielať na

Z veľkej lásky neostalo nič! ROZCHOD u Beckhamovcov šokoval!

Archívna reportáž

Ešte pred pár týždňami sa zdalo, že u Beckhamovcov sa schyľuje k druhej svadbe. O to väčším šokom je pre priaznivcov tejto prominentnej rodiny správa, že prostredný syn, 19-ročný Romeo, sa po troch rokoch rozišiel so svojou priateľkou Miou Regan (19).

​V máji Romeo a Mia oslávili tretie výročie romantickou večerou. Dvojica sa k sebe zamilovane túlila, keď si počas slávnostnej večere zapózovali na selfie v elegantnom oblečení. Mia pri tejto príležitosti zdieľala aj niekoľko zamilovaných záberov vrátane detailu na rovnaké tetovanie srdca na ich malíčkoch. Všetci to považovali za akési predbežné zásnuby. Možno to tak aj bolo, ale rozprávky je už koniec.

Pritom ešte krátko po svadbe Brooklyna Beckhama a Nicol Peltz istý nemenovaný zdroj z blízkosti rodiny tvrdil: "Mia má blízko k Romeovej mame Victorii. Bolo jasné, že dvojica chce spoločnú budúcnosť a hovoria o tom, že sú spriaznené duše. Zdá sa, že rýchle manželstvo v mladosti je u Beckhamovcov tradíciou. Sú do seba zaľúbení a určite im ide o život. Hovorili aj o tom, ako veľmi chcú veľkú rodinu a nevedia sa dočkať, kedy si ju založia".

Romeo nedosahuje kvality jeho otca, ale talent rozhodne má:

Podľa všetkého to k tomuto bodu nedospeje. Futbalista Romeo vymazal zo svojho účtu na Instagrame všetky stopy po Mii. Posledný príspevok londýnskej modelky s jej expriateľom je práve ten z 3. mája, keď oslavovali výročie. Pár sa rozišiel údajne kvôli tlaku spôsobenému ich nabitými pracovnými rozvrhmi, keďže Romeo trávi väčšinu času v Spojených štátoch, kde sa venuje futbalovej kariére, kdežto Mia má kariéru modelky v rodnej Británii. Zdroj pre DailyMail povedal: "V podstate si vzťah na diaľku v ich mladom veku vybral svoju daň. Romeo a Mia sú obaja krásni mladí ľudia, majú sa veľmi radi a rodina Miu miluje. Tá naďalej spolupracuje s Victoriou Beckham, ale Romeo a Mia už, žiaľ, nie sú spolu".

Mia spoločné fotky nezmazala:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher)

Romeo v súčasnosti hrá ako stredopoliar za floridský klub Inter Miami II, ktorý spoluvlastní jeho otec David Beckham. K rozchodu sa ani jeden zatiaľ oficiálne nevyjadrili, a hoci by sa mohlo zdať podľa vymazaných fotiek, že nebol práve priateľský, opak je vraj pravdou. Dvojica sa stále navzájom podporuje vo svojich kariérach, keď Mia v pondelok okomentovala Romeov najnovší príspevok emotikonom s hviezdičkou, pričom on "lajkol" aj jej najnovšiu snímku z piatka. Ktovie, sú mladučkí, možno si po čase ešte dajú druhú šancu.

Súvisiace články

Najčítanejšie