Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Johnny Depp je v Prahe, z auta mu vyskočila TÁTO rozkokošená blondínka v spodnej bielizni!
Zdielať na

Johnny Depp je v Prahe, z auta mu vyskočila TÁTO rozkokošená blondínka v spodnej bielizni!

Archívna reportáž

Po necelom roku od jeho účasti na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch sa vrátil do Česka legendárny hollywoodsky herec, Johnny Depp (59). V pondelok bol v Prahe hosťom na koncerte svojho priateľa, gitaristu Jeffa Becka. Počas ich spoločného turné už navštívili niekoľko miest európskych krajín a Praha nemohla chýbať možno aj z vďaky Deppa za skvelé vlaňajšie prijatie na festivale, keď bol pre svet ešte persona non grata kvôli jeho obvineniu z násilia. V júni ho súd z obvinenia zbavil a hneď na to sa Johnny vydal na toto turné. Do Prahy prišiel už deň pred koncertom a ubytoval sa na Malej strane. Okolo hotela krúžilo veľa jeho fanúšikov.

​Na rozdiel do vlaňajška sa Depp pred fanúšikmi teraz utajoval a chránil, možno aj kvôli jeho únave z koncertov, ktoré nasledujú jeden za druhým. Hneď po koncerte v Prahe odlieta ďalej. Po jeho príchode vládli prísne bezpečnostné opatrenia. Lietadlo s Deppom pristalo na termináli 3, kde ho priamo zo schodíkov lietadla vyzdvihol anglický vodič na striebornom mercedese. Vodiči v dvoch čiernych mercedesoch s pražskými poznávacími číslami potom vyzdvihli jeho veci. "Vôbec sme ho nevideli. Dovnútra nás pustili, až keď bol Depp v aute. Potom sme naložili jeho veci a veci jeho tímu do áut a odviezli ich do hotela," zveril sa pre eXtra.cz jeden z vodičov.  

Po príjazde do hotela z neho hollywoodsky herec prakticky nevychádzal. Dovnútra hotela nevpustili nikoho, kto tam nebýval, alebo nemal zvláštne povolenie. Ani paparazzi sa tam nepodarilo dostať, ale podarilo sa im zastihnúť Deppa v aute plnom bodyguardov pred hotelom, keď vychádzali z garáže. Okamžite ho obklopil dav fanúšikov, ale nepodarilo sa im ho zastaviť. O kúsok ďalej však vozidlo s Johnnym predsa len nenápadne nakrátko zastavilo.
Johnny momentálne vystupuje s hudobníkom Jeffom Beckom, vypočujte si pieseň This is a Song for Miss Hedy Lamarr v jeho podaní:

Pričinila sa o to vášnivá Deppova fanúšička, ktorá sa za autom spomedzi davu ako o dušu rozbehla. To zrejme nenechalo chladným empatického Deppa, ktorého dievčina oblečená v tesných nohaviciach a v podprsenkovom korzete s odhaleným bruškom zjavne zaujala. Čo jej povedal a prípadne aj daroval, ale nevedno. Aj preto vyzvala redakcia, aby sa ozval niekto, kto ju spoznal z TEJTO fotografie, kde ju zachytili. Vidno na nej, že bola od šťastia vo vytržení a po odjazde auta začalo dievča od radosti skákať, a to riadne vysoko! Či jej stačila minútka z Deppom, alebo sa dohodlli na neskoršom stretnutí už jasné nie je. Hercovi by ale nikto azda nemal za zlé, že po ťažkom období by sa nechal potešiť pobláznenou fanúšičkou.

Johnny si užíva po náročnom období turné po Európe:

Súvisiace články

Najčítanejšie