Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ide si Agáta tvrdo za svojím a zamilovaný Soukup to nevidí?! Už má od neho v rukách TOTO!
Zdielať na

Ide si Agáta tvrdo za svojím a zamilovaný Soukup to nevidí?! Už má od neho v rukách TOTO!

Zdroj: Instagram/AH

Ako sa na dovolenkové obdobie patrí, užíva si ho aj dvojica novozamilovaného páru, ktorý tvorí známa influencerka Agáta Hanychová (37) a mediálny magnát Jaromír Soukup (63). Nebola by to Agáta, keby o každom svojom kroku neinformovala aj svojich sledovateľov na Instagrame, ktorých má takmer tristotisíc. Jej desiaty milenec od rozvodu s hercom Jakubom Prachařom (39) je priam ideálny spoločník na rôzne dobodružstvá a príhody, ktorými môže zásobovať počas leta verejnosť. No aj tak mnohí stále pochybujú o úprimnosti tohto zväzku.

Prekvapivo, absolútne na stranu zaľúbencov sa postavila potenciálna Soukupova svokra, Veronika Žilková. "Strašne im držím palce, obaja sú extravagantní, nekonvenční a obaja sú takí pankáči, čo milujem, takže by som bola strašne rada, keby im to nejaký čas fungovalo," pochvaľuje si ich vzťah Hanychovej mama, herečka Veronika Žilková (60). Obvykle to býva v rukách Agáty, kedy vzťah skončí, no je veľmi pravdepodobné, že na tomto vzťahu jej skutočne záleží. Napokon mohla by získať v Soukupovej súkromnej televízii aj nejakú primeranú pozíciu, ako to bolo aj v prípade jeho exmilenky, pôvabnej herečky Kateřiny Brožovej (54), s ktorou tvoril pár šesť rokov. Bola moderátorkou spoločenskej relácie, kde viedla rozhovory so známymi celebritami.

Zatiaľ je vo vzťahu Agáty a Jaromíra, ktorých vtipne nazval Leoš Mareš Jargáta, všetko dokonalé. Pred pár dňami chcela Žilkovej dcéra trochu napínať svojich sledovateľov. "Letím na hrozne tajné miesto. Teším sa!" uviedla Hanychová v jej instastories počas cesty na letisko, kam ju viezol jej kamarát. Vzápätí mal na to tajomné miesto za ňou prísť Soukup. Ten si vybral na prevoz radšej auto, v ktorom môže bez problémov viezť so sebou svojho milovaného verného psa. Agátu si doberal prostredníctvom Instagramu provokatívnou otázkou. "Tak kto tam bude prvý?" napísal k fotografii z auta. "No snáď ja," šibalsky zamávala kľúčami v hrsti Hanychová, ako vidieť z jej priloženej fotografie, z čoho sa dá usudzovať, že jej Soukup zveril kľúče od jednej z jeho nehnuteľností.

Agáta si v minulosti zahrala v klipe rapera Rytmusa k piesni s názvom Zlatokopky: 

Ak má takto v hrsti aj skúseného bohatého seladóna Soukupa, môže sa tešiť na všetky benefity, čo môže ich vzťah obnášať. Zamilovaní muži, ako sa javí byť teraz aj Jaromír, vedia byť veľkorysí vo vzťahu k ich láske. Zdá sa, že Agáta, ktorá sa svojho času vyjadrila, že starší muži sú nanič a "smrdia zatuchlinou", nič také u neho asi nezaznamenala. Láska dokáže divy a vila v Marbelle tiež. Jaromír pre zmenu dával doteraz vo vzťahoch prednosť zrelším ženám a blondínam. 

Dvojica si na sociálnych sieťach pravicelne vyznáva lásku:

Ale výnimky potvrdzujú pravidlo aj v prípade týchto dvoch mediálne prepieraných osôb. "Jediné, čo k tomu môžem povedať, je, že sa k sebe veľmi hodia," tvrdí Agátina mama, ktorá si s dcérou veľmi dobre rozumie, tak zrejme niečo o tom vie. A podľa zaľúbených odkazov týchto zrelých ľudí sa zdá, že to bude zrejme naozaj láska. Agáta vždy tvrdo protestovala proti akýmkoľvek osočeniam zo zištných záujmov, zlatokopky nenávidí, hoci si sama jednu v Rytmusovom klipe zahrala. A na druhej strane - je určite príjemné mať majetnejšieho priateľa, čo aj Agáta priznala - konečne má po boku niekoho úspešnejšieho a bohatšieho, ako je ona. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie