Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vojvodkyňa Kate šťastím bez seba! Ďalšie bábätko!
Zdielať na

Vojvodkyňa Kate šťastím bez seba! Ďalšie bábätko!

Archívna reportáž

Ktovie, aké mala Kate Middleton (40) ambície, keď nastúpila na štúdium na Univerzite St. Andrews v Škótsku, kde sa v roku 2001 stretla s princom Williamom. V tom roku vraj kvôli nemu nastúpil na tamojšie štúdium väčší počet dievčat ako obvykle. Aj Kate počkala radšej jeden rok, počas ktorého si dal princ od štúdia po skončení stednej školy prestávku, aby poznával svet. Prezradila to v knihe jej ambiciózna mama. V prípade Kate to vyšlo na jednotku a je z nej budúca kráľovná. 

​Po veľkolepej svadbe v roku 2011 sa stala vojvodkyňou z Cambridge a po čase porodila tri deti, Georga (9), Charlotte (7) a Louisa (4). Odvtedy je zrejme jej najväčšou ambíciou dokázať, že je skvelou matkou a zjavne sa jej to darí. Ako sa nedávno priznala, napriek tomu, že ani jedno z jej tehotenstiev sa nezaobišlo bez komplikácií, prijala by aj štvré dieťa. "William sa vždy obáva, keď sa stretnem s deťmi mladšími ako 1 rok," povedala počas februárového turné po Dánsku. "Vrátila som sa domov so slovami: 'Čo keby sme mali ešte jedno'," potvrdil so smiechom jej manžel. William v tejto téme rozhodne nie je na rovnakej vlne s Kate, tri deti mu stačia.

Potešenie z voňavého maličkého bábätka Kate aktuálne splnila jej mladšia sestra Pippa (38), ktorá priviedla nedávno na svet svoje tretie dieťa, dievčatko. Podľa magazínu People ho privítali na svete spolu s jej manželom Jamesom Matthewsom (46) už pred pár týždňami. Meno bábätka ani presný dátum narodenia zatiaľ nie sú známe. S deťmi sa poponáhľali zrejme aj vzhľadom na ich vek a tak prichádzali na svet jedno po druhom.

Takto sa pochválila Pippa bruškom:

​Pár sa zosobášil v máji 2017 a v októbri 2018 privítali na svete syna Arthura, ktorý má teraz 3 roky a v marci 2021 dcéru Grace, ktorá má 1 rok. To, že sa ich rodina rozrastie o tretie dieťa, bolo vidieť podľa tehotenského bruška Pippy počas osláv Platinového jubilea vládnutia kráľovnej Alžbety II. O svojich deťoch toho športovo založená Pippa v priebehu jej materstva veľa nehovorila, až v marci 2021 prezradila, že materstvo zmenilo jej fitness režim.
"Moje behanie sa viac prispôsobuje bábätkám a batoľatám ako prekonávaniu cieľových čiar, čo mi vyhovuje - zatiaľ," položartom povedala miliardárska nevesta Pippa. "Aktivita s mojím 2,5-ročným synom v parku alebo na ihrisku, jeho preprava na bicykli a behanie s kočíkom, keď bol ešte bábätko, boli spôsoby, ako som mohla zaradiť pohyb na čerstvom vzduchu a zároveň byť praktickou mamičkou," dodala.

​Pippa sa preslávila ako družička na svadbe sestry Kate, keď sa ukázala v priliehavých šatách a je zadok obdivoval celý svet. Celá rodina Middletonovcov je športovo založená a pevne spolu drží. Všetci bývajú neďaleko seba a podľa všetkého budú zakrátko bývať kúsok od nich Adelaide Cottage aj vojvodovia z Cambridge. Kate si tak bude môcť dopriať radosť z bábätka sestry do sýtosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie