Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nechcel, aby ho volali Ken, až je z Rodriga napokon Barbie! A tentokrát už DOSLOVA!
Zdielať na

Nechcel, aby ho volali Ken, až je z Rodriga napokon Barbie! A tentokrát už DOSLOVA!

Zdroj: Instagram/JA

Asi najviac medializovanou osobou podobnou bábikám Barbie a Ken, je Rodrigo Alves, teda už vyše dva roky Jessica Alves (37), pochádzajúca z Brazílie. Najskôr si vyskúšala podobu Kena, ale ako sa priznala, vždy ju viac fascinovala Barbie. Paradoxné je, že zároveň tvrdila, že nechcela byť s týmito postavičkami spájaná. Nepodarilo sa.

​"Mám o štyri roky mladšiu sestru. Nikdy som sa nezaujímala o svoje vlastné hračky, ale hrala som sa s jej krásnou Barbie," zverila sa Alves, ktorá podstúplia operáciu potom, ako sa v roku 2019 oficiálne priznala, že je transsexuál a začala proces premeny. Alves minula na chirurgické plastické zákroky doteraz viac ako milión eur a tvrdí, že ale s tým čoskoro prestane. Prezradila, že si už po trinásty raz ešte nechá poslednýkrát urobiť liposukciu a plastiku nosa.  Argumentuje vetami: "Som ďaleko od dokonalosti a nechcem byť dokonalá. Ale je tu ešte niekoľko vecí, ktoré chcem do konca leta opraviť. Potom budem mať za sebou posledný zvyšok plastických operácií."  

Už ako dieťa vraj tancovala pred televízorom v sestriných šatách. Matke to bolo jedno, ale otec to rázne zastavil. Spomína, že obavy o jeho rodovú identitu pretrvávali aj v tínedžerskom veku a počas študentských rokov rozhodol, že sa začne premieňať na Kena. Potom bol dlhé roky známy ako Ken posadnutý plastickou chirurgiou. Napriek tomu niekde vo vnútri vedel, že v skutočnosti túži byť  Barbie. "Vždy som sa cítil žensky. Bez ohľadu na to, ako veľmi som sa podobal Kenovi, nič nemohlo zmierniť bolesť z toho, že som vnútri Barbie," posťažovala sa Jessica neraz na Instagrame, kde ju sleduje viac ako 6 miliónov fanúšikov. 

Jessica do premeny investovala a investuje tisíce dolárov na klinikách po celom svete: 

Teraz sa už konečne po rokoch na základe svojich predstáv štylizovala Jessica do podoby tejto slávnej bábiky. Na najnovších fotografiách sa táto hviezda reality šou ukázala na záberoch akoby v krabici s napísaným menom Barbie, v ktorej sa táto svetoznáma bábika predáva. Okolo jej postavy oblečenej v červených šatách z tylu, sú okolo živej bábiky rozložené topánky, korzet, kabelka či macko, ako aj nerozbalené krabice. Pózovala v jednej ruke s trblietavou kabelkou a v druhej s ozdobným zrkadielkom, v ktorom sa pozorovala. Konečne sa jej splnil sen.

Jessica si nedávno zapózovala ako Barbie: 

Súvisiace články

Najčítanejšie