Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nehoda, ohováranie, škandál na spoločnej dovolenke... TAKTO dopadol vzťah Patrasovej a Slováčka!
Zdielať na

Nehoda, ohováranie, škandál na spoločnej dovolenke... TAKTO dopadol vzťah Patrasovej a Slováčka!

Zdroj: Instagram/DP

Niekdajší sen mnohých mužov, herečka Dagmar Patrasová (66), napriek všetkým problémom a prešľapom z posledných rokov dokazuje, že je ešte stále "kočka". Treba uznať, že vďaka tomu, že nikdy nepoľavila v starostlivosti o svoju vizáž, vyzerá oveľa mladšie, ako ukazuje jej vek. Na najnovších fotografiách, ktoré vznikli po jej návšteve kaderníka, to je obzvlášť výrazné. Možno do istej miery tomu dopomohli aj filtre, ale tak či onak, výsledok je skvelý. A zdá sa, že za tým nie sú len "čary", ale aj domáca pohoda.

​Azda nič nie je pre Dádu dôležitejšie, ako vytúžená psychická pohoda po rozchode jej manžela Felixa Slováčka (79) s jeho dlhoročnou milenkou, Luciou Gelemovou (39). Podľa Patrasovej mala na jej manžela veľmi neblahý vplyv, urážky a provokácie z jej strany boli takmer na dennom poriadku, a tak azda nečudo, ze Dáda začala údajne čoraz viac prepadať alkoholu. To však spôsobovalo iba ďalšie problémy, čo sa ukázalo najmä keď mala pred štyrmi rokmi autonehodu. Vtedy jej policajti zistili pri dychovej skúške až 2,5 promile alkoholu. Je otázne, či nebola pod vplyvom alkoholu aj pri jej nedávnej nehode kúsok od jej domova, keď dychovú skúšku odmietla.

Po prvotnom dištancovaní sa Felixa od nehody manželky, keď jej nedovolil prísť ani na jeho oslavu narodenín a vyjadroval sa o nej veľmi nelichotivo, svoj postoj zmiernil. Možno to prišlo po dohovore s ich deťmi, s ktorými sa vybral bez Dády na dovolenku do Turecka, no možno aj sám pochopil, že sedemročnú traumu manželky z jeho nevery nejde ukončiť zo dňa na deň. Spolu s ňou a ich dobrými priateľmi, mezi ktorými nechýbal ani Jiří Krampol (83), sa vybrali na dovolenku do Tunisu a urobili dobre.

Toto o sebe Dáda prezradila pred rokom, keď ešte netušila, že jej manžel sa po kolenách vráti:

Spoločne si ju užili a Dáda si viditeľne odpočinula, ako bolo vidieť po jej príchode do Prahy. "Dovolenka mi určite prospela, navyše mám veľmi šikovného kaderníka, ktorý mi práve urobil ozdravnú kúru na vlasy, preto vyzerajú o toľko lepšie. A je možné, že som aj trochu schudla. Ale to neviem s istotou, pretože sa už radšej vôbec nevážim," konštatovala oddýchnutá Dagmar pre ŽivotvČesku.cz.

Tunisom ale spoločné dovolenkovanie Patrasovej s Felixom ešte neskončilo. "Teraz sa mám naozaj dobre, konečne máme s manželom po rokoch doma pokoj, takže som za to rada. Plánujeme ďalšiu dovolenku, tentokrát s naším gréckym priateľom plánujeme vyraziť do Atén, takže sa na to teším," zverila sa so svojimi ďalšími plánmi s manželom akoby znovuzrodená herečka. Pochopenie a podpora najbližších je zrejme to najlepšie, čo jej môžu poskytnúť. Snáď aj ona ukáže patričnú sebereflexiu, v čom robí chyby, aby sa ich mohla zbaviť. Rovnako by mal to isté urobiť aj Felix, aby dokázal, že sa vie postaviť za manželku, keď je treba a nielen myslieť na seba a svoje záujmy. Snáď im obom k tomu pomôžu aj spoločné chvíle.

Súvisiace články

Najčítanejšie