Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Čo sa stalo?! Šokujúco strohé oznámenie - Brooklyn Beckham dostal kopačky!
Zdielať na

Čo sa stalo?! Šokujúco strohé oznámenie - Brooklyn Beckham dostal kopačky!

Archívna reportáž

Najstarší syn hviezdneho páru Davida a Victorie Beckhamovcov, 23-ročný Brooklyn Beckham, sa akosi stále nevie kariérne nájsť. Zdá sa, že sobáš s miliardárskou dedičkou bol zrejme to najlepšie, čo mohol spraviť. Jemu samotnému sa totiž akosi stále nedarí nájsť oblasť, v ktorej by uspel. Dokonca ani ako známa tvár.

​Brooklyn Beckham prišiel aktuálne o zrejme najlukratívnejšiu zmluvu, akú mal momentálne uzavretú. Za ambasádora značky SuperDry ho pritom firma vyhlásila len v novembri minulého roka a malo mu to zabezpečiť údajne až 1 milión libier, píše portál The Sun. Teraz sa však uvádza, že zmluva medzi Brooklynom a módnou značkou sa náhle skončila - oznámili, že si hľadajú nové hviezdy, s ktorými bude spolupracovať.

Hovorca módnej značky pritom vydal veľmi chladné vyhlásenie, v ktorom uviedol: "My sme mu dali kopačky, nie on nám". Ďalej oznámili už len toľko, že sa rozhodli pokračovať v hľadaní nových tvárí, niet pritom pochýb, že zmluva bola uzavretá na dlhšie, ako slabých deväť mesiacov, koľko Brooklynovi vydržala.

Sendvičom v americkej televízii neohúril, s burgrom to už bolo lepšie:

Šokujúce rozhodnutie značky zbaviť sa Brooklyna prichádza po tom, čo sa mu už nepodarilo urobiť kariéru fotografa, baristu, futbalistu a kuchára. To všetko už vyskúšal, všetko bolo sprvu milé, no akosi neohúril a vzdal to skôr, ako sa stihol presadiť. Jeho manželka, 27-ročná Nicola, nedávno povedala: "Brooklyn sa púšťa do veľmi vzrušujúcich vecí so svojimi šou a tiež obchodnými záležitosťami, je to naozaj milé". Síce svoju lásku zjavne podporuje, no predsa, chcelo by to viac, ako len pokusy.

Kritika Brooklynovho varenia nie je celkom fér, niektoré z neho receptov sú zaujímavé. Napríklad aj tento najnovší:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynpeltzbeckham

Hoci by sa mohol nechať živiť rodičmi, predsa len zrejme by nechcel mať povesť lenivého synáčika, a tak sa vraj  posledných týždňoch obrátil na svojho svokra, amerického miliardára a podnikateľa Nelsona Peltza, aby mu poradil s kariérou. "Sledujem, ako volá môjmu otcovi a pýta sa ho: ’Čo si o tom myslíš?’ Milujem, keď sa od neho učí," prezradila Nicola, čím jej imponuje mladý manžel, s ktorým zložili sľub v apríli na veľkolepej svadbe roka. Brooklynov posledný pokus o kariéru spočíval v tom, že to znovu skúšal ako kuchár - jeho snaha však bola brutálne zosmiešnená zo všetkých strán. Na 8-minútové video na YouTube, v ktorom sa snaží pripraviť sendvič, pritom vyhodil údajne až 100 000 libier. Diváci nemohli veriť vlastným očiam, keď si pozreli, ako len do bagety nahádzal pár ingrediencií. Brooklyn pritom minulý rok naznačil, že varenie je jeho budúcnosťou. Zrejme ale zatiaľ poriadne hmlistou.

Súvisiace články

Najčítanejšie