Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková odletela na rodinnú dovolenku SÚKROMNÝM lietadlom!
Zdielať na

Cibulková odletela na rodinnú dovolenku SÚKROMNÝM lietadlom!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková si počas svojej bohatej a veľmi úspešnej kariéry, keď sa stala našou historicky najúspešnejšou tenistkou a svetovou štvorkou, zarobila slušné peniaze na to, aby si teraz mohla užívať plným priehrštím. Potvrdila to aj aktuálnou cestou na dovolenkou.

V novembri šokovala Dominika Cibulková mnohých fanúšikov, keď ohlásila koniec profesionálnej kariéry. Okamžite sa začalo špekulovať, že dôvodom bude tehotenstvo. Onedlho sa predpoklad potvrdil a 14. júna sa narodil Dominike a jej manželovi Michalovi syn Jakubko.

Bolo jasné, že tenistka ho bude zahŕňať luxusom, na aký je sama zvyknutá. To bolo zrejmé už zo fotiek výbavičky, v ktorej nechýbali skutočne exkluzívne značky. A podobne je to aj s cestovaním.

​Jakubko mal len pár dní, keď sa vybrali na Dominikinu luxusnú chalupu v Plaveckom Podhradí a nie dlho potom už prekročil hranice smerom do metropoly Česka. Tam stihol byť dokonca už dvakrát. Dominika sa vždy pochválila, že sú v skutočne kvalitnom hoteli na brehu Vltavy, kde je už ako doma.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Landed safely ?? Let Jakubkos first vacay begin ? #family

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Teraz ale nasadila ešte tvrdší kaliber. Rodinka vyrazila k moru. Hoci nešpecifikovala kde, môže to byť podľa pohoria v pozadí pokojne aj Chorvátsko, no nevybrala sa tam, autom, ako bežní Slováci a rozhodne nie lowcostovou leteckou spoločnosťou. K dispozícii mala súkromné lietadlo. "Môžete ho už volať profesionálny cestovateľ," napísala k fotke z paluby, kde sedí so synčekom a kamarátkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About last night-vacay packing ? loved the picture-had to post it also here ??? byeeeee

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Zrejme ešte nedospela až k tomu, aby si lietadlo kúpila, no aj prenájom s pilotom nebude rozhodne lacný špás. No pri všetkej batožine, do ktorej sa bývalá tenistka pred cestou balila, zrejme potrebovala skutočne dostatok priestoru.

Súvisiace články

Najčítanejšie