Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Miss mokré tričko! Evelyn vyrazila dych sexi fotkou, spustila sa vlna hejtu!
Zdielať na

Miss mokré tričko! Evelyn vyrazila dych sexi fotkou, spustila sa vlna hejtu!

Archívna reportáž

Eva Kramerová, alias Evelyn sa vypracovala z vtipného dievčaťa z Oravy na komičku, herečku a moderátorku. Odvtedy sú "všetky oči na nej" nielen pre jej humor, ale aj preto, že sa vymyká bežnej "forme" slovenských celebrít. Svoje plné tvary sa ale pritom nehanbí ukázať.

Evelyn za ostatné mesiace podstúpila výraznú fyzickú premenu. Dala si zmenšiť a upraviť prsia, no nielen to. Tvrdo na sebe zapracovala a dole išla kopa kíl. Začala sa venovať aj mimoriadne fyzicky náročnému umeniu - tancu na tyči, ktorý má skutočne zásadný vplyv na formovanie postavy.

Evelyn je so svojou súčasnou podobou veľmi spokojná, čo je vidieť aj na jej profile na Instagrame. Často pridáva fotky, kde svoje nové krivky vystavuje na obdiv. Rozhodne si za skvelú premenu zaslúži pochvalu aj obdiv, no to by nemohli byť na internete experti na všetko.

Evelyn zažiarila vo vlastnom sitcome na TV JOJ:

​Aktuálne totiž pridala fotku s roztúženým výrazom v tvári, v premočenom tričku a kratučkých šortkách. Niet pochýb, že ak by niečo podobné pridala super štíhla modelka, ľudia by boli vo vytržení. Takto sa ale našlo skutočne mnoho kritikov, ktorí si pri svojej dokonalosti prišli len tak "kopnúť". Pritom stačilo sa lepšie pozrieť a bolo jasné, že Evelyn na sebe má aj podprsenku, ktorej domnelá absencia niektorých poburovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?Horúce leto s @borishanecka ❤️ Tričko : @borishanecka Make up : @milanwtf Foto : @jakubgulyas

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

Reči o tom, ako to prehnala, alebo že robí niečo, na čo nemá, prípadne ešte horšie invektívy niekedy skutočne ďaleko za hranicou akejkoľvek slušnosti. Našťastie, väčšina ľudí Evelyn podporila, mnohí vyzdvihli jej prirodzenú krásu a jeden ju veľmi trefne prirovnal k hviezde 80. rokov: "Hotová Sabrina - Boys Boys Boys". V každom prípade, nie je to prvýkrát, čo si Evelyn vyslúžila kritiku, no zjavne si z toho, našťastie, nič nerobí a je so sebou spokojná.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie