Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Prekrásne bábo! Mária Čírová ukázala maličkého Rubena!
Zdielať na

Prekrásne bábo! Mária Čírová ukázala maličkého Rubena!

Archívna reportáž

Pred vyše tromi týždňami sa stala Mária Čírová po tretíkrát mamou. Ak by si niekto myslel, že pri treťom to už nebude tak prežívať, alebo lásku už rozdala medzi dvoch starších potomkov, bol by na veľkom omyle. Speváčka miluje svoje tri deti nepochybne rovnako, no aktuálne je jej hviezdou malý Ruben.

Niektorí rodičia mávajú zmiešané pocity pri predstave druhého potomka. Akoby si nevedeli predstaviť, že by dokázali rozdeliť lásku, ktorou naplno milujú svoje prvorodené dieťa. No keď sa im druhé bábätko narodí, už v prvej sekunde je každému jasné, že to boli absolútne absurdné obavy.

Rodičia totiž lásku k deťom nedelia, oni ju násobia. Každé milujú rovnako, či je prvé, druhé, tretie alebo hocikoľkáte. Mária zažíva ten pocit absolútnej lásky po tretíkrát.

Mária je skutočne mama na pohľadanie:

​Už keď bol Ruben v brušku mu jeho mama neraz aj verejne vyznala lásku a nevedela sa ho dočkať. A odkedy sa narodil, žiari Mária takým šťastím, že slová sú už zbytočné. "Naše malinké voňavé klbko lásky," napísala ku krásnej fotke šťastná speváčka. Veľké ruky rodičov nechávajú drobnučké ručičky dvojtýždňového bábätka cítiť ich blízkosť uchopením za prst.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nase malinke vonave klbko lasky!!! Ruben ❤️ #nasetretie #laskanaprvypohladexistuje

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova),

Mária tentokrát ukázala Rubena viac, ako doteraz. Vidno jeho dokonalý profil, rozkošný noštek a ústočká, ako aj svetlé vlásky. Niet divu, že Mária by ho najradšej od lásky "zjedla". "Láska na prvý pohľad existuje," napísala do hashtagu a každej mame musí byť úplne jasné, o čom hovorí. Pri bábätkách totiž mamám netreba ani ten prvý pohľad. Obrovská láska totiž obvykle prichádza už s vedomím, že bábätko je v brušku, ako to bolo zjavne aj v Máriinom prípade.

Súvisiace články

Najčítanejšie