Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Michalovi Davidovi už praskli nervy! Nič nebude, ani koncert pre Karla Gotta!
Zdielať na

Michalovi Davidovi už praskli nervy! Nič nebude, ani koncert pre Karla Gotta!

Archívna reportáž

Dopady koronakrízy zrejme najviac pocítil umelecký priemysel. Herci, hudobníci, speváci, zabávači - milióny a milióny ľudí z tohto odvetvia sa po dlhých týždňoch karantény ocitli v existenčných problémoch. A keď konečne začalo svitať na lepšie časy, valí sa druhá rana, či už je to ešte len druhá fáza prvej vlny, alebo prvá fáza druhej vlny, koronavírus opäť silnie.

Vďaka uvoľneniu prísnych opatrení sa mohli posledné týždne opäť slobodne nadýchnuť nielen ľudia, ale najmä umelci, ktorí sa vrátili na pódiá. Aspoň leto si tak užili spoločne s fanúšikmi v podobe bežných prázdnin, nie s tohtoročným všadeprítomným strachom z vírusu.

Z uvoľnenia nariadení mal obrovskú radosť aj hitmaker 80. a 90. rokov, jubilant Michal David. Pri príležitosti svojich 60. narodenín sa totiž chystal zorganizovať okrem súkromnej oslavy, ktorú už pred časom absolvoval, aj "žúr" pre svojich fanúšikov, píše portál Blesk.cz.

Takto to stále dokáže odpáliť Michal David:

​Malo ísť o dva obrovské koncerty v známej pražskej O2 aréne, kam chodia koncertovať tie najväčšie svetové hviezdy. Oba spevák úspešne vypredal, no pre nariadenie českej vlády, že v interiéri nesmie byť viac ako 2500 ľudí, ich Michal David musel z júna presunúť na jeseň. To ešte netušil, že nielenže sa opatrenia dovtedy nezjemnia, ale naopak, začnú opäť pritvrdzovať. A tak nastane druhé presúvanie, až na budúci rok. "Koncerty budem musieť presunúť. Lístky sú vypredané a nie je možné pustiť do haly len polovicu, alebo ešte menej ľudí," hnevá sa oslávenec.

Michal David plánuje dva koncerty aj na Slovensku, no možno aj tam nastanú presuny:

Michal David sa už pomaly ale isto s osudom zmieril, a zrejme odporúča to isté aj Ivane Gottovej a fanúšikom jej zosnulého manžela, pre ktorého zorganizovali mega koncert v polovici decembra. "Je to už taká doba. Nič nie je isté. Veď budeme radi, ak v decembri vzdáme hold Karlovi. Ale ktovie, či vôbec. Ani to nie je isté," hovorí skepticky spevák.

Súvisiace články

Najčítanejšie