Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dara Rolins otvorene o nahých fotkách a užívaní si sexu! TAKTO jej odpovedala Cibulková!
Zdielať na

Dara Rolins otvorene o nahých fotkách a užívaní si sexu! TAKTO jej odpovedala Cibulková!

Archívna reportáž

Je to len pár dní, čo uzreli svetlo sveta fotky úplne nahej Dary. Vznikli spontánne pri fotení pre istý magazín a Dare sa natoľko zapáčili, že sa rozhodla dať povolenie na ich zverejnenie, hoci pôvodne mali byť len pre jej domáci archív. Pochopiteľne, tento krok rozdelil ľudí na dva názorové tábory.

Dara Rolins má aj vo svojich 47 rokoch stále absolútne dokonalú postavu a pohľad na ňu je snáď pre väčšiu ľudí oku lahodiacich. No zdá sa, že to platí len do momentu, kým má na sebe aspoň bikiny. Inak nastupuje v radoch fanúšikov odnož "mravnostnej polície".

Ťažko sa zavďačiť všetkým. Poznajú to azda všetky celebrity, ktoré nech urobia čokoľvek, vždy sa nájde pár ľudí, ktorí prejavia názor, neraz aj ostrými slovami. Toto aktuálne zažila Dara Rolins tak s nahými fotkami, ako aj s dlhovlasou parochňou, ktorú mala vo finále Miss Slovensko.

Takéto parádne číslo predviedla Dara s Kalim vo finále Miss Slovensko:

​Hoci Dara už mnohokrát napísala, že ju v zásade názory ľudí nezaujímajú, či lepšie povedané, nijako sa jej nedotýkajú. No predsa sa rozhodla na vlnu kritiky reagovať. "Paradoxne nahota, ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou. A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle magazínu spôsobili mierny rozruch," píše Dara. "Viem, že VŽDY, keď vybočím z radu, a občas stačí aj mierne, ako keď si dám na show parochňu,  dám do pohybu emócie všetkého druhu. A priznávam, robiť rozruch k mojej profesii vlastne patrí, takže sem s nimi, beriem všetky," vysvetľuje Dara, že akákoľvek kontroverzia pre ňu nie je problém, naopak.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je mi úplne jasné, že nikdy, v žiadnej súvislosti nenastane stav, že sa všetko bude páčiť všetkým:). A paradoxne "nahota", ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou. A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle @grade_magazine spôsobili mierny rozruch (nie, nemyslím tým že ich riešili v každej rodine:))?? Viem že VŽDY keď "vybočím z rady" a občas stačí aj mierne, ako keď si dám na show parochňu?- dám do pohybu emócie všetkého druhu:). A priznávam, robiť "rozruch" k mojej profesii vlastne patrí, takže sem s nimi, beriem všetky???! Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou JE, že byť nahá ma baví:). Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko čo mi spôsobí motýľov v bruchu, ten nádych "zakázaného", či už fotka, film, pesnička...alebo človek. A chcem povedať, že sa tieto veci vekom príliš nemenia?. Sex ma baví viac ako kedy pred tým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobený faktom, že som mama. Som ŽENA v prvom rade. A či sa to niekomu páči alebo nie, chcem si to užiť❣️Nemám pravdu, ženy:)?!?!?#podmeSiRobitCoChceme #nikomuTymNeublizujeme #voSvojichEmociachSomExtremna #lenTakChcemZit #kedNaToMasTakSiMaChyt #kymChcesBud

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

No ďalej dodáva, že byť nahá ju vyslovene baví. "Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko čo mi spôsobí motýľov v bruchu, ten nádych zakázaného, či už fotka, film, pesnička alebo človek. A chcem povedať, že sa tieto veci vekom príliš nemenia. Sex ma baví viac ako kedy predtým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť," povedala úplne otvorene Dara. A potom zaťala do živého. "Vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobené faktom, že som mama. Som ŽENA, v prvom rade. A či sa to niekomu páči alebo nie, chcem si to užiť," uzavrela a nedá sa s ňou nesúhlasiť.

Neuveriteľné komentáre sa objavili aj pod Darinými fotkami s dlhými vlasmi, akoby išlo o účes na denné nosenie a natrvalo:

Predsa sa ale našli kritici aj pod týmto statusom, keď jedna apelovala práve na to, čo si asi tak myslí Darina dcéra o jej nahých fotkách, druhý zas vytiahol speváčkin vek, akoby na nahotu niekto určil lehotu. No našla sa jedna komentujúca, ktorá dočista s Darou súcití. "Asi trošičku viem, o čom hovoríš, len sa ti chce o tom rozpísať. A neklam, určite plačeš po večeroch do duchny, že sa to nepáči každému, fňuk," napísala s kopou vyrehotaných smajlíkov Dominika Cibulková, ktorá si tiež musí neraz prečítať otrasné komentáre k svojim fotkám. Akurát, že jej sa nechce míňať písmená a názory neznámych sú jej dočista ukradnuté.

Súvisiace články

Najčítanejšie