Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina priznala, čo robí Sanelovi! To by snáď žiadna matka dobrovoľne nespravila!
Zdielať na

Jasmina priznala, čo robí Sanelovi! To by snáď žiadna matka dobrovoľne nespravila!

Archívna reportáž

Malý Sanel Vrbovský oslávil pred dvomi týždňami prvé narodeniny. Bola to veľká sláva, rodičia mu pripravili skutočne luxusný "žúr". Zrejme si ho zaslúžil aj tým, aké je dobré dieťa, čo tvrdí jeho mama odkedy sa narodil.

Jasmina sa nikdy netajila tým, že jej synček je ako za odmenu. Aj pri príležitosti jeho prvých narodenín napísala krásne vyznanie, kde mu nezabudla poďakovať za pomerne vzácnu bábätkovskú "veľkorysosť".

"Doprial si mi byť šťastnou a hlavne stále vyspatou maminou, ktorá netušila, čo znamená padať na hubu večer, a to ti naozaj nezabudnem kamarát, viem, že to ani zďaleka nie je samozrejmosť," napísala Jasmina medzi mnohými inými krásnymi vetami svojmu synčekovi.

Jasmina priznala, že Sanel je aj za jej skvelou kondičkou:

Azda aj preto si dovolí to, čo by drvivá väčšina matiek jakživ nespravila. Priznala, že keď jej syn spinká, máva rozporuplné pocity. "Jedno ja - rozpučím ho aký je sladký! Okamžite ho musím zobudiť nech ho môžem vybozkávať!' Druhé ja - opováž sa, ty dilina, budiť toho úbohého chlapca čo chce spinkať, len preto, že ty máš svoju precitlivenú chvíľku! Tam si choď čítať, navariť, alebo zamyslieť sa, prečo furt nie si dospelá'," prerozprávala milujúca mama, čo sa asi odohráva v jej hlave za vtipný dialóg.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pssst tu sa pinkaaa? Keď ho Daphne zobudí štekaním ale na mame okamžite zaspí, a mama na neho len pozerá hádajúc sa v hlave sama so sebou Jedno ja:"rozpučím ho aký je sladký! Okamžite ho musím zobudiť nech ho môžem vybozkávať!" Druhé ja: "opováž sa Ty dilina budiť toho úbohého chlapca čo chce spinkať len preto, že Ty máš svoju precitlivenú chvíľku! Tam si choď, čítať, navariť alebo zamyslieť sa prečo furt niesi dospelá! Prvé ja :" aké hnusné, buranské druhé ja mám, takto sa so mnou baviť!" Nasleduje chvíľka ticha a môjho nevinného ale špekulánskeho pozerania na plafon a v tom má to napadne.. Šepkám:"Daphnee kde je cicaaaa?" Šteká! Ha! Je to jej chyba?‍♀️ konečne Ťa môžem pusinkovaaaaať???

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

No Jasmina, na rozdiel od iných, aj koná. "Šepkám - ‚Daphne, kde je cicaaaa?' Šteká! Ha! Je to jej chyba, konečne Ťa môžem pusinkovaaaaať," prezradí, ako zrejme občas skutočne neodolá a spiaceho synčeka zobudí, hoci veľmi prefíkane. Prekvapivo si za toto konanie vyslúžila v komentároch len málo kritiky, i keď sa nejaká vyskytla. No skôr sa fanúšikovia zabavili na jej úprimnosti a mamy vyjadrili úplné pochopenie, hoci väčšina nechá túžbu pusinkovať svoje poklady nenaplnenú a čas, keď bábo spí využijú inak - neraz na tú istú činnosť, na spánok.

Súvisiace články

Najčítanejšie