Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Najkrajšia Slovenka pre tento rok je špičkovo vzdelaná blondínka! TOTO je Miss Slovensko 2020!
Zdielať na

Najkrajšia Slovenka pre tento rok je špičkovo vzdelaná blondínka! TOTO je Miss Slovensko 2020!

Dobojované! V zvláštnom "korona ročníku", ktorý poznačil aj súťaž Miss Slovensko 2020, zvíťazila 23-ročná Bratislavčanka Leona Novoberdaliu s číslom 8. Krásavice súťažili síce po prvýkrát v histórii v sále bez divákov, no na kvalite večera to nič nezmenilo.

V piatok večer vyvrcholila niekoľko mesačná príprava tuctu dievčat na udalosť, ktorá im môže zmeniť život. Konkurencia bola obrovská, všetkých 12 finalistiek bolo nielen mimoriadne krásnych, ale mali za sebou aj silné príbehy a boli to skutočne nielen fyzicky, ale aj osobnostne zaujímaví ľudia.

Ako sa ale hovorí, víťazka môže byť len jedna a v jubilejnom 25. ročníku sa ňou stala jedna z len štyroch blondín vo finále - Leona Novoberdaliu, ktorá študovala v Londýne na King´s College.

​Na druhom mieste skončila len 18-ročná Viktória Podmanická z Banskej Bystrice s číslom 12, ktorá získala titul 1. vicemiss, no zároveň očarila aj hlasujúcu verejnosť a stala sa Miss Sympatia.

Pozrite sa, ako sa pred finále predstavila novopečená Miss Slovensko:

​Titul 2. vicemiss získala s číslom dva 20-ročná Kristína Víglaská zo Zvolena. Rozhodovať o Miss Slovensko 2020 určite nebolo ľahké, na čelo poroty zasadol riaditeľom súťaže Miss Slovensko, módny dizajnér Michael Kováčik. Sekundovala mu bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, víťazka titulu Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, šéfredaktorka ženských magazínov Eva Blahútová, zakladateľka kozmetickej značky starostlivosti o pleť Natália Selveková, fotograf Lukáš Kimlička, bývalý hráč NHL, hokejový expert a komentátor Boris Valábik a automobilový pretekár Matej Homola.

​Víťazka súťaže získala niekoľko zaujímavých cien, napríklad auto, exkluzívnu dovolenku do Ománu, kompletne zariadený 3-izbový byt na jeden rok v jednom z projektov spoločnosti, ale aj honorovanú zmluvu.

​Okrem  prvých troch miest v súťaži sa odovzdalo aj viacero "menších trofejí". Miss Gosh 2020 sa stala Kristína Víglaská, Hyundai Miss Drive 2020 je Natália Vohláriková, za Miss TOP kondícia 2020 zvolili Alexandru Svrčkovú a Miss Príjemný hlas 2020 sa stala Vanesa Šabíková. Titul Miss Press 2020 udelili už pred pár dňami akreditovaní novinári Melanie Therese Beňkovej. Najviac diváckych esemesiek dostala Viktória Podmanická (12), vďaka čomu získala titul EVA Miss Sympatia.

​Po prvý raz sa finále uskutočnilo bez prítomností divákov a hostí v sále. Jedinou podporou pre finalistky boli diváci pred televíznymi obrazovkami, produkčný tím a členovia poroty, ktorí boli v predchádzajúcich dňoch negatívne testovaní na COVID-19. "Do poslednej chvíle sme verili, že sa situácia zlepší. Preventívne sme nechali celý štáb a všetky finalistky dvakrát testovať. Je mi to skutočne veľmi ľúto, ale z preventívnych dôvodov proti ochoreniu COVID-19 sme museli rozhodnúť, že finále sa bude napokon konať bez účasti našich partnerov, divákov, hostí i novinárov v sále,“ uviedol Michael Kováčik, riaditeľ súťaže Miss Slovensko 2020.

Súvisiace články

Najčítanejšie