Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Úplne nahá, úplne bez skrývania! Dara ukázala VŠETKO ako ešte nikdy!
Zdielať na

Úplne nahá, úplne bez skrývania! Dara ukázala VŠETKO ako ešte nikdy!

Archívna reportáž

To, že si je 47-ročná Dara Rolins vedomá svojich fyzických kvalít, je zjavné na každej druhej fotke na jej profile na sociálnej sieti. Dokonalé telo, prsia vystužené silikónom a stále mladistvú tvár veľmi rada ukazuje v akejkoľvek polohe. No vždy mala isté hranice. Až doteraz.

Dara Rolins sa počas takmer 40 rokov na hudobnej scéne na Slovensku aj v Česku stala ikonou. Kvantum hitov, úspešné projekty a v neposlednom rade obrovský úspech na sociálnych sieťach, kde ju sledujú státisíce ľudí. Aj vďaka tomu patrí medzi najlepšie zarábajúce celebrity v našich vodách.

No sledovanosť na Instagrame má Dara nepochybne aj preto, že profil pravidelne zásobuje fotkami, neraz skutočne odvážnymi. Už sa ukázala aj nahá, no vždy mala intímne partie prefíkane zakryté.

Milované Bali je pre Daru každoročne "záchranou" z uponáhľaného života:

​Tentokrát je to ale inak, píše portál Super.cz. Úplne nahú ju ešte v januári nafotil Lukáš Kimlička a Dara napokon dala povolenie aj na to, aby sa fotky dostali do magazínu Grade, kde je tento mesiac hlavnou hviezdou. Okrem fotiek v plavkách je zverejnených aj 5 fotiek úplne nahej Dary, zaliatej svetlom zapadajúceho slnka. "Celé to vzniklo dosť spontánne, čím chcem povedať, že nebolo v pláne fotiť sa nahá. Išlo o autentický moment, keď sme počas veľmi pohodového fotenia strávili s mojim tímom pár dní. Ako keď ste na dovolenke, ste uvoľnení a neriešite, kto sa pozerá, lebo ste v kruhu blízkych priateľov," objasnila Dara pre super.cz pozadie vzniku fotiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bali storytelling v aktuálnom čísle @grade_magazine OUT NOW???

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Spúšť stlačil multitalentovaný Lukáš Kimlička, s ktorým Dara fotila už mnohokrát. "Pravdou je, že keď som po fotení vyliezla zo sprchy a preplietala sa tam v horúčave medzi závesmi, vzal nečakane fotoaparát do ruky a povedal mi počkaj. Urobil prá fotiek, ktoré mali byť pôvodne pre môj súkromný archív," prezradila Dara no zároveň dodala, že to boli práve tie fotky, ktoré napokon dodali rozhovoru pre magazín autenticitu a preto sa nechala presvedčiť na ich zverejnenie. Nepochybne k obrovskej radosti jej fanúšikov, lebo rozhodne je čo na vkusných fotkách obdivovať.

Fotky nahej Dary si môžete pozrieť TU

Súvisiace články

Najčítanejšie