Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara Rolins totálne vyrazila dych novým imidžom! To snáď ani nie je ona!
Zdielať na

Dara Rolins totálne vyrazila dych novým imidžom! To snáď ani nie je ona!

V piatok večer sa po štyroch mesiacoch od pôvodne plánovaného termínu uskutočnilo finále súťaže Miss Slovensko 2020. Hoci sa organizátori na poslednú chvíľu rozhodli nechať pre bezpečnostné opatrenia súvisiace s pandémiou veľkolepú akciu bez publika, na vystupujúcich nešetrili. Predviedla sa aj Dara Rolins.

Hoci bolo hľadisko počas finálového večera jubilejného 25.ročníku súťaže krásy Miss Slovensko prázdne, dohodnutí vystupujúci predviedli svoje výkony naplno. Väčšina divákov tejto prestížnej súťaže je obvykle aj tak, pochopiteľne, pred obrazovkami televízie JOJ.

Najväčšou hviezdou večera bola, okrem samotných súťažiacich, nepochybne nestarnúca Dara Rolins. Tá vystúpila v duete s raperom Kalim.

Víťazkou súťaže sa stala Leona Novoberdaliu:

​Dara prišla do rodnej Bratislavy napriek tomu, že podľa portálu pluska.sk bola jedna z jej tanečníc, s ktorými je pravidelne v úzkom kontakte, testovaná pozitívne na koronavírus. Darin test vyšiel negatívne, čoho dôkazom je aj to, že jej bolo umožnené vystúpiť, pričom organizátori  veľmi prísne dbali na dodržiavanie pravidiel v mene bezpečnosti.

​Najväčší šok ale prišiel, keď sa Dara zjavila na pódiu. Kali sa mohol snažiť ako chcel, od toho momentu už boli iste všetky oči len na 47-ročnej kráske, ktorá sa predviedla v skutočne nevídanej podobe. Rovné vlasy platinovej blond farby dlhé až pod zadok speváčka ešte zrejme nikdy nemala.

Nadšenie bolo vidno aj v jej instastories, kde ukázala, že sa nevie hrivy nabažiť. "Môj dnešný look. Milujem svoje vlasy," tak zneli nadšené popisky k videjkám. Žiaľ, pochopiteľne nešlo o zázrak a vlasy jej zo dňa na deň nenarástli, a tak to bolo len chvíľkové potešenie tak pre speváčku, ako pre jej fanúšikov a divákov Miss Slovensko 2020.

Súvisiace články

Najčítanejšie