Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Monika Bagárová a jej intímne priznanie! TOTO sa deje po pôrode v ich spálni!
Zdielať na

Monika Bagárová a jej intímne priznanie! TOTO sa deje po pôrode v ich spálni!

Archívna reportáž

Monika Bagárová sa stala mamou v pomerne mladom veku, na dnešné pomery. Má len 26 rokov a jej partner, zápasník Makhmud Muradov, je o 4 roky starší. To je v súčasnosti vek, keď si chcú ľudia ešte užívať, preto odkladajú aj založenie rodiny. Monika a Mach, ako znie jeho prezývka, ale rozhodne neotáľali.

Dievčatko Rumia sa páru narodilo zhruba rok a pol potom, čo sa dali dokopy. Po troch mesiacoch vraj vedeli, že si chcú spolu založiť rodinu. Hoci sa k tomu oficiálne nikdy nevyjadrila, otázkou je, či to plánovali tak rýchlo, keďže  s Makhmudom tvorili pár v čase otehotnenia len zhruba deväť mesiacov. V každom prípade odpoveď už nie je podstatná, obaja dcérku milujú a sú absolútne šťastní.

​No či sa to niekomu páči, alebo nie, príchod nového člena rodiny obvykle zamáva so zabehanými zvyklosťami. Neraz poznačí aj intimitu partnerov, keď sa bábo dostane na prvé miesto, prípade vyčerpá rodičov natoľko, že na lásku už ani nemajú energiu.

Vypočujte si jednu z Monikiných piesní:

Zdá sa, že nič podobné ale u Muradovcov nehrozí, píše portál Blesk.cz. Ako Monika priznala, Ruminka je hotový poklad. "Je to miláčik, neplače skoro vôbec," chváli sa skutočne veľkým šťastím. No prízvukuje aj Muradovi, že to nie je taká samozrejmosť. "Ruminka je tvoja výhra v lotérii, pretože môžeš spať s nami v spálni, nemusíš mať štuple do uší a krásne sa vyspíš," čím prezradila Monika nepriamo aj to, že s partnerom naďalej zdieľajú spoločnú posteľ, čo je nepochybne pre vzťah mladých ľudí dôležité.

Monika by dcérku od lásky najradšej zjedla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Můj malej Koblížek milovanej ?? #Laska

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Hoci je Makhmud v ringu neľútostný bojovník, doma je to hotový poklad. Neprekáža mu ani to, že na rozdiel od jeho rodiny, ktorá je v ďalekom Uzbekistane, Monikina je u nich veľmi často. "Veď rodina je najviac, spoločne si užívame bábätko, pomáhame si a máme krásne vzťahy. To je základ. Nevadí mu to a je rád, že sú s nami, najmä teraz, keď má prípravu na ďalší zápas," pomenovala Monika výhodu častých návštev blízkej rodiny. Zdá sa, že v jej domácnosti panuje skutočne idylka, o akej môžu mnohí mladí, žiaľ, len snívať.

Súvisiace články

Najčítanejšie