Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Gáboríkovci sú doma z dovolenky! Neuveriteľné, na čo sa Ivana vrhla ako na prvé!
Zdielať na

Gáboríkovci sú doma z dovolenky! Neuveriteľné, na čo sa Ivana vrhla ako na prvé!

Archívna reportáž

Luxusná prvá prímorská dovolenka malej Belly sa skončila. Marián a Ivana Gáboríkovci si spolu s trojmesačnou dcérkou užívali krásy Jadranu, ktorý mali doslova priamo pod nohami - boli totiž na jachte. Kým Marián si more vychutnával dva týždne, najprv len s kamarátmi, Ivana sa pridala s dcérkou až neskôr.

Všetko sa raz skončí, a to platí aj o dovolenke. Ani tá Gáboríkovcov netrvala dlho, po týždni hlási Ivana návrat na rodnú hrudu. No namiesto toho, aby nechali ešte plynúť dozvuky a užívali si prvé dni v pohode, krásna mamička sa vrhla okamžite do práce.

Hoci by to na ňu na prvý pohľad azda nikto netipoval, Ivana je zanietená záhradkárka. V záhrade luxusnej vily v Trenčíne, kde žijú s manželom a dcérkou, pestuje skutočne pestrý výber plodín aj kvetov.

Ivana sa láskou k záhradkárčeniu netají:

No zrejme nikto by nečakal, že to bude prvá činnosť, na ktorú sa po návrate z dovolenky vrhne. Ako je ale zrejme z Ivaninho profilu na Instagrame, zjavne to spravila a dokonca s veľkou radosťou a nasadením. Odmenou jej totiž bola evidentne bohatá úroda. Paradajky, jahody, maliny, ale aj krásne kvietky sú skutočne potešením pre človeka, ktorý má k týmto veciam vzťah.

Ivana si stihla spraviť radosť aj listovaním medzi fotkami, ktoré si nechala vytlačiť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Konecne mam vacsinu krasnych spomienok za posledne 2 roky nie len v telefone, ale aj vo vytlacenej forme?? Uz ich len vsetky potriedit a vlozit do albumov.? Velmi som sa tesila, ze aj vacsinu z Vas som namotivovala mojimi storickami a pustili ste sa do zvecnenia vasich spomienok s 20% zlavou, ktora stale plati do 31.8. Staci pouzit kod IVANA. Ja som si konkretne vytlacila matne a leskle fotky s rozmerom 10X15, kvalita je uplne skvela, za super cenu+ expresne dodanie. ?? A na zaver tu mam pre Vas aj male prekvapenie?????? 40% zlavu na presne taky isty druh fotiek ako mam ja( 10x15,matne aj leskle fotografie) ?Verim, ze Vas tato celkom vysoka zlava potesi?? Zlavovy kod je IVANA40 ( tento kód je originálny, nezlučuje sa s inými kódmi na stranke)Plati do 31.8. Kody platia pre SK aj CZ a dajú sa využiť cez web stránku aj ich aplikáciu Empik Foto. . . . @empikfotosk a @empikfotocz #empikfotosk #empikfotocz #spomienky #inspiracia #dekoracie #spolupraca

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Netreba zabudnúť ani na zdravý životný štýl, ktorý Gáboríkovci vyznávajú a každý vie, že niet nad domáce plodiny. No nielen na záhradku sa Ivana vrhla hneď po návrate z dovolenky. Oveľa viac prekvapil veľký kôš s bielizňou a žehliaca doska so žehličkou s jediným slovom "nedeľa". Snáď takto nevyzerajú všetky Ivanine bežné nedele. Väčšina ľudí by si totiž iste myslela, že na toto si platí výpomoc. Ale je možné, že pri žehlení jednoducho relaxuje, ako to niektorí ľudia majú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie