Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Koniec perspektívneho vzťahu! Krampol tvrdí, že to bol jeho životný OMYL!
Zdielať na

Koniec perspektívneho vzťahu! Krampol tvrdí, že to bol jeho životný OMYL!

Archívna reportáž

Minulý rok bol pre obľúbeného českého herca a humoristu Jiřího Krampola (83) veľmi náročný. Odkedy sa koncom prvého polroku uvoľnili covidové opatrenia, začal spolu so Zuzanou Bubílkovou (69) obiehať rôzne miesta v Česku s novým programom, ktorý spolu niekoľko mesiacov poctivo pripravovali. Javilo sa, že sú veľmi dobrí priatelia, ak aj nie niečo viac. No herec, ktorý má už od detstva chronické problémy s prieduškami, zrejme na staré kolená precenil svoje sily a záver roka bol dramatický.

​Od septembra musel byť Krampol hospitalizovaný a v krátkom čase po prepustení sa zopakovalo to isté. Posledná hospitalizácia v decembri bola už kvôli zápalu pľúc. "Keď som ho brzdila, aby neprepínal svoje sily, kričal na mňa. A to ja nepotrebujem," tvrdila pre eXtra.cz moderátorka a politická glosátorka Zuzana Bubílková.

A tým sa rozpútala nepekná vojna. "Viete, že by som na ženu nekričal. To ona mala hysterické záchvaty," tvrdí Krampol. "Predstavovala si to tak, že bude direktorka, ktorá ma bude buzerovať. Napríklad, keď dostala hysterický záchvat, tak na mňa začala kričať, že som debil a idiot a že sa nenechá okrádať, že je to ona, kto všetko vymýšľa. Ja som jej na to mohol povedať len jedno: ‚Choď do ri*i, Bubílková‘. To hovorila o Miloslavovi Šimkovi tiež, že za všetkým stojí ona sama. Pritom to bol nezmysel," zveril sa so svojou verziou pohľadu na ich vzájomné nezhody. Zjavne vníma realit každý cez svoju optiku.

Pripomeňte si Krampola v zlatých časoch:

Počas dlhého pobytu na lôžku, keď šlo Krampolovi doslova až o život, mal dostatok času premýšľať o svojom krátkom pôsobení s Bubílkovou. Vyjadruje sa teraz už o niečo zmierlivejšie, ale má jasno, že s ňou skončil. "Ona má iný druh humoru ako ja. Ten ja robiť nechcem. Nechcem s ňou mať nič společné. Uvedomil som si to v nemocnici, že to nie je ono. A zaprisahal som sa, že o nej nebudem hovoriť. Jednoducho s ňou nechcem robiť," odhodlane povedal Jiří. "To, čo robí, robí výborne. Nechcem ju haniť, k tomu by som sa neznížil. Nech si robí, čo chce. Spoluprácu s ňou považujem za svoj omyl," tvrdí herec. Zuzana ale zvaľuje vinu aj na Jirkove okolie. "Obvinenie, že za to vlastne môžem ja, považujem len za pokračovanie rok trvajúceho útoku a naschválov zo strany skupiny ľudí, ktorí sa okolo neho pohybujú a chcú ma vytlačiť," obhajovala sa Zuzana vlani v decembri.

​Z nemocnice sa Krampol dostal až tesne pred Vianocami a postupne sa z choroby, našťastie, vystrábil. Podľa rady lekárov by mal ale čo najviac odpočívať, to sa mu však veľmi nedarí. Už je naplno zahltený do práce na filmovom dokumente Život je sranda, ktorý pojednáva o jeho živote. Teší sa, že má okolo seba samé mladé krásne ženy. Jednou z nich je aj hrdzavá herečka, moderátorka aj športovkyňa Kateřina Blahová (26), ktorá robí sprievodkyňu jeho životom. "Kateřina je kolegyňa. Je to skvelá herečka a mladé, bezchybné dievča," chváli ju český Belmondo. Ozvala sa ale aj  mladá herečka a všetkých ubezpečila, že s Jiřím ju okrem práce a kamarátstva hlbší cit nespája.

Súvisiace články

Najčítanejšie