Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Harry na Super Bowle bez Meghan! Poriadne prekvapila prítomnosť TEJTO ženy po jeho boku!
Zdielať na

Harry na Super Bowle bez Meghan! Poriadne prekvapila prítomnosť TEJTO ženy po jeho boku!

Archívna reportáž

Super Bowlom už od roku 1967 vrcholí play-off severoamerickej National Football League v americkom futbale. Je to každoročne zrejme najväčšia športová udalosť v USA, na ktorú sa predávajú lístky aj za 70 tisíc za kus. Dosahuje najvyššiu sledovanosť aj v prenosoch, 30-sekundová reklama stojí aj 5 miliónov dolárov a šou v polčase je obvykle udalosť roka, na ktorej vystupujú tie najväčšie hviezdy. Samozrejme, publikum je nabité hviezdami a osobnosťami, tento rok nechýbal ani princ Harry (37).

​Na finále ale chýbala Meghan, ktorá zrejme ostala doma s deťmi. Síce by iste nebol problém, aby sa o ne postarala ich stará mama Doria či opatrovateľka, no vojvodkyňa asi športu priveľmi neholduje. A tak sa naskytla príležitosť, aby sa Harry stretol s jednou z mála členiek kráľovskej rodiny, s ktorou si udržal stále veľmi dobrý vzťah.

Vedľa princa Harryho v nedeľu sedela na štadióne SoFi v Los Angeles jeho sesternica, princezná Eugenie (31), dcéra škandalózneho princa Andrewa. Zdalo sa, že si majú čo povedať, hoci Harry sa podľa záberov evidentne snažil sústrediť aj na hru, keď z ihriska neodtrhol zrak.

Polčas Super Bowlu ponúkol skutočne mega šou:

​Obaja sedeli v súkromnom boxe, neformálne oblečení, s čiernymi respirátormi na tvárach. Eugenie je jednoznačne Harryho najbližší človek z kráľovskej rodiny. Odkedy sa Harry a Meghan sa presťahovali do Kalifornie na jar roku, s rodinou sa princ kontaktoval minimálne, no svoju sesternicu navštívil. Dokonca aj sídlo Frogmore Cottage na panstve kráľovnej Alžbety II. vo Windsore, kde predtým Harry s Meghan žili a nechali ho za milióny zrekonštruovať, po nich dostala práve Eugenie s rodinou.

Harry tiež strávil minulý rok karanténu s Eugeniou, jej manželom Jackom Brooksbankom a ich novorodeným synom Augustom pred tým, ako sa v júni opäť stretol so svojím bratom princom Williamom. Následne bratia odhalili sochu svojej matky, princeznej Diany, v deň, keď by mala 60. narodeniny. Pre Harryho je nepochybne dôležité, že aspoň jeden človek z rodiny je mu naďalej veľmi blízky, dokonca mu vraj Eugenie pomáha aj pri písaní knihy, ktorej sa väčšina členov monarchie tak trochu desí. Má vyjsť už tento rok v lete.

Súvisiace články

Najčítanejšie