Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Už žiadne pochybnosti, s kým má Veronika Nízlová dcérku! Priznal to SÁM v klipe!
Zdielať na

Už žiadne pochybnosti, s kým má Veronika Nízlová dcérku! Priznal to SÁM v klipe!

Archívna reportáž

Keď sa minulý rok na jar prevalilo, že aj druhá Twiinska bude mamou, bol to poriadny šok. Veronika Nízlová (35) sa totiž sotva rok predtým po 10 spoločných rokoch sa minulý rok rozviedla s Tomášom Krupom, hoci ako sa zdalo, išlo o priateľské ukončenie vzťahu. Preto mnohí špekulovali, či predsa len nedošlo k plodnému udobrovaniu. To Vebi od začiatku popierala, no neprezradila, kto je teda otcom jej dieťatka.

Necelé dva roky potom, ako priviedla na svet Daniela Nízlová dcérku Lindu, porodila na krásny dátum, 11.11. 2021, aj jej sestra Veronika. A je to tiež dievčatko, na rozdiel od svojej sesterničky ale dostalo skutočne neobvyklé meno. "Vitaj NEA! Konečne sme spolu. Milujem Ťa naaajviac na svete, budem Ti tou najlepšou maminkou," napísala Veronika ku krásnej spoločnej fotke s bábom v náručí.

Meno otca ale čerstvá mama stále vytrvalo tajila. Vraj sa tak dohodli, dieťatko bude vychovávať sama a zdalo sa priam, že jeho otec bol skutočne len "darcom spermií". No predsa len sa začalo veľmi skoro objavovať jedno meno.

Nová pesnička Yaela je odkazom jeho dcérke:

Keď sa Veronika rozhodla, že ešte počas tehotenstva prezradí, akého pohlavia je jej dieťatko, zvolila si na to originálny spôsob - v novej pesničke Twiinsiek na záver praskla balón, z ktorého sa vyvalili ružové konfety. Nuž a zjavne sa nechal inšpirovať aj otecko jej dcérky. Presne na Valentína totiž zverejnil videoklip, kde otcovstvo potvrdil.

Veronika v instastories zdieľala túto fotku:

instagram/Vebi

​Herec, spevák a model s čokoládovou pleťou, Matúš Kolarovský (20), to síce v pesni nepovedal úplne priamo, ale je nad všetky pochyby, že sa v pesničke s názvom MY vyspieval svojej dcérke Nei. Najmä po tom, čo aj Veronika v instastories zverejnila najprv len fotku dcérky s hashtagom #my, a neskôr aj spoločnú fotku celej rodinky. Je len otázkou, či sa rodina skutočne scelila a Veronika bude s o 15 rokov mladším Matúšom aj oficiálne tvoriť pár. Zatiaľ je ale nepochybne príjemné zistenie, že Nea má otca, ktorý ju zjavne miluje a má o ňu záujem.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie