Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Krampol (82) predstavil novú priateľku! Má len 26 rokov, myslia to fakt vážne?!
Zdielať na

Krampol (82) predstavil novú priateľku! Má len 26 rokov, myslia to fakt vážne?!

Archívna reportáž

Ešte pred Vianocami to nevyzeralo so životom herca Jiřího Krampola (83) vôbec dobre, ale on je aj vo svojom pokročilom veku veľký bojovník. V živote mu veľmi pomáha jeho typický humor s veľkým podielom šibalstva. Často sa nedá odhadnúť ako vážne myslí to, čo hovorí. To sa potvrdilo aj nedávno, keď prišiel na narodeninovú oslavu k jeho dobrej známej. Neprišiel sám, ale v sprievode krásnej mladej ženy. Predstavil ju ako priateľku. Keď po čase odchádzal, šli spolu aj k nemu domov. "Ona je teraz u mňa," nezabudol nahlas poznamenať herec.

​Hneď všetci zbystrili pozornosť, ale ostali taktne mlčať. V zákulisí však Felix Slováček (78) naznačoval, že majú spolu možno niečo viac. "To je moja vec, či s niekým niekam chodím,  je to fajn dievča," odpovedal Krampol v súvislosti s kráskou denníku Ahaonline.cz"Jirka prišiel na narodeniny doktorky Ivany Němečkovej s mladou ryšavkou a všetkým nám ju predstavil ako svoju priateľku," potvrdil reči známy sukničkár Felix Slováček (78) a pritakala mu aj speváčka Šárka Rezková (52), ktorá sa narodeninovej slávnosti zúčastnila taktiež. "Je to pekné dievča! Tiež som počula ako hovorí, že je to jeho priateľka," poznamenala. 

Ideálne by ale bolo opýtať sa aj samotnej Krampolovej spoločníčky. Vie sa, že je tiež herečka a za svoj zatiaľ pomerne krátky život toho stihla naozaj dosť. Kateřina Bláhová (26) si zahrala už v niekoľkých seriáloch ako Modrý kód, Vyprávěj či Špaky v sieti času. Okrem toho je moderátorkou, modelkou, fotografkou a navyše aj veľkou športovkyňou. Venuje sa jazde na koni, streľbe, bojovým umeniam, jóge, súťažnému lyžovaniu, horolezectvu a pohyb si dopraje aj tancom. Potvrdila, že Krampol hovoril pravdu, len nie celú. "Áno, s Jirkom  máme vzťah. Ale len na priateľskej pracovnej úrovni. Síce ma na narodeninách predstavil ako svoju priateľku, ale bolo to myslené ako kamarátku. Už sedem rokov som šťastne zadaná priateľovi Pepovi (kameramanovi), s ktorým žijem v jednej domácnosti a aj on sa kamaráti s Jirkom," odpovedala jasne pre ŽivotVČesku, aby už nikto nemal pochybnosti.  

Jirka Krampol ťažko znášal smrť svojej manželky Hanky, ktorá prehrala svoj boj o život po tom, čo jej zdravie poškodila závislosť na alkohole a tabletkách:

​Ale predsa len aj vysvetlila dôvod, prečo trávi v poslednej dobe s Krampolom veľa času aj u neho doma. "Je to len z dôvodu nakrúcania filmu Život je sranda pod taktovkou režiséra Zdeňka Kovářa a sme priatelia. Jiřího mám veľmi rada a veľmi si ho vážim ako profesionála a najmä ako človeka. Je pre mňa veľkým vzorom a je pre mňa cťou hrať v jeho filme," zverila sa s tým, že spolu s hercom a režisérom doma pripravujú scenár. "Stýkajú sa pracovne, riešia spolu scenár, majú za sebou už štyri nakrúcacie dni," vysvetlil aj hercov manažér Schmiedberger. Kateřina nebude vraj jedinou sprievodkyňou nového dokumentu o populárnom hercovi. Dejom ho bude sprevádzať aj mladá speváčka Natália Grossová a sexy futbalová reportérka a videoblogerka Šárka Peková. Český Belmondo sa iste raduje, že má okolo seba aj na staré kolená samé mladé krásky, no azda aj sám uzná, že na kamarátskej úrovni je lepšie, ako vo vzťahu. No jeden nikdy nevie!

Pekná ryšavka si po boku Jiřího Krampola zahrala vo filme Život je sranda, iný ako priateľský vzťah však poprela:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kateřina Bláhová (@katerina_blaha)

Súvisiace články

Najčítanejšie