Polojasno
14°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Toto už od Slováčka asi nikto nečakal! Veľká zmena vo vzťahu s Patrasovou!
Zdielať na

Toto už od Slováčka asi nikto nečakal! Veľká zmena vo vzťahu s Patrasovou!

Archívna reportáž

Trvalo sedem rokov, čo tvoril Felix Slováček (78), manžel Dagmar Patrasovej (65), pár s milenkou Luciou Gelemovou (39). Pre Dagmar to bolo veľké peklo, ktorým si musela kvôli tomu prejsť, najmä keď sa všetko prepieralo verejne. Vydržala to však, aj keď s podlomenou psychikou a zdravím. Ešte snáď horšie dopadla ich talentovaná dcéra Anička, u ktorej sa objavila rakovina prsníka. Z tej sa síce dostala, ale obavy u nej pretrvávajú. Aj preto chce mať od rodičov pokoj, no zrejme je aj ona rada, že rodičia sú opäť spolu.


​​Z návratu k sebe sa veľmi tešia aj Dáda s Felixom, aj keď spočiatku to vyzeralo všelijako. Slováček ťažko niesol, že jeho exmilenka má milenca a neraz volil až kruté vyjadrovanie na jej účet. Hnev a žiarlivosť mu azda zatienili rozum a neváhal použiť aj vulgárnosti, za čo ho ona chcela oznámiť na polícii a radila sa preto už aj s právnikom. Felix sa však rýchlo spamätal a hľadal útočisko u svojej manželky. A vďaka jej ústretovosti a veľkej tolerancii ho tam aj našiel.  

​Teraz sa všetko zlé snaží naprávať, ako sa len dá. Okolo Dagmar obskakuje a snaží sa jej roky bolesti vynahradiť v čo najväčšej miere. Ona sa síce vyjadruje trochu opatrnejšie, ale je jasné, že je spokojná. "Sme s Dádou spolu a je nám dobre," zveril sa taktiež spokojný hudobník pre ŽivotvČesku.cz. Už od vianočných sviatkov trávia chvíle zväčša spoločne. Objavili sa aj na viacerých spoločenských podujatiach a stretnutiach. "Darí sa nám skvelo. Teraz sme napríklad vyrazili na Lipno do hotela v Loučoviciach a užili si tam krásny večer s priateľmi, bola tam napríklad pani doktorka Adámková z IKEM-u, takže to sme si veľmi užili," prezradil navrátený manžel.

Pozrite si duet Felixa Slováčka a Karla Gotta v piseni s názvom Angelina:

Nedávno bol spolu s manželkou aj na výlete na hrad Rožmberk, kde sa taktiež stretli aj s priateľmi. Na Dagmar Patrasovej vidieť, že veľmi pookriala, aj keď už dávnejšie vyzerá po zmene účesu, vyhladenej tvári a schudnutí veľmi dobre, akoby jej s kilami ubudli aj roky. Iste si to musel všimnúť a oceniť aj Felix, ktorý je na vzhľad žien veľmi vnímavý. Dagmar hrdo obstojí aj v porovnaní s výrazne mladšou Gelemovou. Na tú už nechce vôbec myslieť. "Pani Gelemová už pre mňa neexistuje, nie sme vôbec v kontakte, nemyslím na ňu," tvrdí teraz už snáď vyrovnaný Felix Slováček, Obom návrat k sebe prospel. "Plánujeme vyraziť spolu na dovolenku, chceli by sme niekam k moru. Nie v lete, ale ideálne už teraz na jar, možno v marci, pokiaľ to situácia ale dovolí a nebude všetko opäť zatvorené," prezradila ich spoločné plány, ako večne mladých zaľúbencov.

Felixov profil na sociálnej sieti opäť zdobia spoločné fotografie s manželkou Dádou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie