Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tá je fakt dokonalá! Prachařova krásna frajerka sa ukázala úplne hore bez!
Zdielať na

Tá je fakt dokonalá! Prachařova krásna frajerka sa ukázala úplne hore bez!

Archívna reportáž

Sympatická herečka s macedónskymi koreňmi Sára Sandeva (24) zaujala českých divákov nielen talentom, ale aj svojou krásou a temperamentom. Pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití mimoriadne zaujala aj rozvedeného herca Jakuba Prachařa (38) a odvtedy tvoria pár.

​Vyzerá to medzi nimi veľmi vážne, aj keď sa nedávno ukázalo, že sa sem-tam dokážu aj pohádať, ako to predviedli na ulici pred verejnosťou. Ale to, že pritom Jakub použil aj silnejší výraz, Sára rázne popiera, s takým chlapom by vraj nebola. Ktovie ale ako prijíma Prachař, že jeho čerstvá láska nemala problém odhaliť svoje poprsie pri nakrúcaní srbského historického seriálu Nečistá krv, kde si zahrala jednu z hlavných úloh.

Doteraz sa tomuto dokázala vždy vyhnúť. Zväčša hrala mladučké dievčatá, no v historickom seriáli si už ale zahrala rolu mladej silnej ženy Sofky, ktorú otec predal. Dej sa odohráva okolo roku 1870, v dobe, keď Srbsko bojovalo na svojom území s Turkami za svoje oslobodenie. Nechýbajú tam mnohé bojové, ale aj vášnivé scény. Pre mladé herečky je naozaj ťažké vyhnúť sa odhaľovacím scénkam, režiséri dobre vedia, čo získava u divákov body. Tak to ale už berú zrejme aj herečky - je to súčasťou ich hereckej profesie a Sára nie je výnimkou.

Pozrite si Sáru v upútavke na seriál Nečistá krv:

Bolo zaujímavé, že práve Sandeva, ktorá nepochádza zo Srbska, spomedzi mnohých domácich uchádzačiek z radu herečiek získala takúto zaujímavú rolu. Vysvetlila to samotná herečka. "Doma som si s pomocou mamy urobila 'self-tape', poslala ho a vyhrala som kasting," prezradila Sára v rozhovore pre idnes.cz. "Odišla som do Srbska a musela som sa najprv naučiť poriadne srbsky. Mala som na to samozrejme učiteľku Dijanu Marojević. Potom nasledovali skúšky čítania, kostýmov a líčenia. A tiež diskusie s režisérmi o mojej úlohe Sofky, čo bolo úžasné," doplnila podrobnejšie, čo všetko musela pre rolu podstúpiť. Celkom iste má veľkú šancu, že nedostala poslednú príležitosť zahrať si v srbskom filme.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Z nakrúcania mala Sandeva veľmi dobrý pocit, všetko podľa nej bolo úžasné. Historický seriál má ambície získať sledovanosť najmä na východoeurópskom trhu, vrátane Turecka. Aj preto možno do významnejšej role obsadili Sandevu, ktorá môže pritiahnuť k seriálu ako českých, tak aj macedónskych divákov. Keď ju uvidel Jakub na propagačnom plagáte k seriálu, hneď sa s tým pochválil na sociálnej sieti. "Mám doma medzinárodnú hviezdu, som na teba pyšný, láska," rozplýval sa. Zjavne jej slávu dopraje a neprekáža mu, že svetu ukázala aj to, čo obvykle patrí len jeho očiam. Fotky si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie