Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Veľká novinka Matušovcov! Bohuš to prezradil namiesto Lucinky, veľmi sa tešia!
Zdielať na

Veľká novinka Matušovcov! Bohuš to prezradil namiesto Lucinky, veľmi sa tešia!

Zdroj: Instagram/LM

Pre Luciu Matušovú (18), mladú manželku speváka Bohuša Matuša (48), bola ešte donedávna najdôležitejšia ich rodinka na čele s vyše ročnou dcérkou Naty. Pomaly, ale iste, sa už ale začala rozhliadať aj po spôsobe, ako na seba upozorniť aj ako speváčka, čo bolo takmer pre všetkých ich sledovateľov prekvapením. Neveľmi sa totiž vie, že študovala na pražskom konzervatóriu, ktoré ale zatiaľ nedokončila, pretože otehotnela. Ich vzťah vyvolával v tom čase pohoršenie kvôli jej vtedy neplnoletosti, aj pre 30-ročný vekový rozdiel. Všetko však ustáli a vlani v deň jej plnoletosti sa stali manželmi. Pár mesiacov predtým sa už stihli stať aj rodičmi.

​Matušovci stále niečim prekvapujú. O ich súkromnom živote pravidelne informujú na sociálnych sieťach, aj v médiách. Veľmi zhovorčivý je najmä Bohuš, čo mu Lucka neraz vyčíta. Nie všetko čo povie, je totiž celkom vhodné. Teraz bolo okolo nich nejakú dobu zvláštne ticho. Zrejme na to mali dôvod a ako sa ukazuje, najskôr to bolo preto, že usilovne pracovali na jednej novinke. Týka sa predstavenia Lucky v celkom v novom svetle. Je nielen starostlivou mamou, dobrou manželkou, ale najnovšie už aj speváčkou. Aktuálne uviedla svoju prvú pieseň s názvom Modlitba. Jej manžel je z nej nadšený, s čím sa netají ani na sociálnych sieťach. "Krásné, Lucinka moja anjelská," napísal Bohuš s obdivom.

Lucie vraj snívala od detstva, že chce byť muzikálovou speváčkou. Muzikál milovala a často na neho chodila do divadla. Poznala snáď všetky, ktoré sa uvádzali v Prahe, a veľmi obdivovala aj ich hlavné hviezdy. Tak sa jej podarilo vďaka priateľke spoznať aj Matuša, ktorý jej už dávnejšie padol do oka, hoci mala len 15 rokov. Bola z toho láska ako hrom, ale kvôli tomu si obaja užili všeličo. Lucka prerušila štúdium na konzervatóriu a doposiaľ sa akosi nemá k pokračovaniu, na čom ale jej manžel trvá. V jej prípade je zjavne zvykom robiť veci netypicky. Rozhodla sa ukázať svoj talent nahraním piesne a pomaly si kariéru budovať takýmto spôsobom.

Vypočujte si Luciinu prvú nahrávku s názvom Modlitba:  

"Teraz, ako mamička Natálky, vnímam texty piesní úplne inak a táto ma chytila za srdiečko, ako hudbou, tak najmä textom. Hudbu k tejto pesničke zložil David Solař a text napísala Ester Brožová, originál naspievala Dasha," uviedla pre eXtra.cz Lucie Matušová. Už vlani v novembri vyšlo najavo, že sa pokúšala na konkurze o úlohu Perličky do pripravovaného muzikálu Ostrov pokladov, ale neuspela. "Nepreviedla som svoj najlepší výkon," uznala. O konkurze sa dozvedela vraj neskoro a nestačila sa poriadne rozospievať. Tvrdila, že ju tam nahnal narýchlo manžel, ale ten zas hovoril, že má podľa neho na muzikál ešte času dosť. "Lucinku stále presviedčam, aby bola radšej doma s dcérkou," povedal vtedy Matuš. V ich rodine sa vraj veľa spieva, ba svojim pomrkávaním sa pridáva aj malá Naty. "Dúfam, že čoskoro niečo naspievame všetci traja spoločne," dodala s nádejou Lucka. 

 Lucie sa za priazeň svojich fanúšikov poďkovala aj na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Matušová (@lucie_matus)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie