Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Má snáď rozdvojenú osobnosť? Kanye sa pretŕča s frajerkami a potom šokuje zverejnením TOHTO!
Zdielať na

Má snáď rozdvojenú osobnosť? Kanye sa pretŕča s frajerkami a potom šokuje zverejnením TOHTO!

Archívna reportáž

Od podania žiadosti Kim Kardshian (41) o rozvod manželstva s Kanye Westom (44) ubehol takmer rok, ale zatiaľ sa okolo toho nič konkrétnejšie nedeje. Inak je to ale s ich vzájomným vzťahom, ktorý je ako na hojdačke. Boli medzi nimi odvtedy aj veľmi pekné chvíle, keď si navzájom vyznávali svoje city a vyzeralo to na ich návrat k sebe, ale nedávno došlo zas k sporu. Týkalo sa to nezhôd kvôli narodeninám dcéry Chicago (4), ktoré oslávila 15. januára, ale Kim neoznámila Westovi adresu, na ktorej sa oslava konala. Nakoniec ju našiel, ale na sociálnej sieti vyjadril svoju nespokojnosť. Nepáči sa mu ani to, že ich najstaršia dcéra North (8) zverejňuje videá na TikToku.

Kim sa rozhodne ale nepáči, že prepiera ich súkromné záležitosti na verejnosti. "Kanyeho neustála potreba útočiť na mňa v rozhovoroch a na sociálnych sieťach je v skutočnosti bolestivejšia ako akýkoľvek TikTok, ktorý by North mohla vytvoriť," napísala Kim Kardashian vo vyhlásení v instastories minulý týždeň. "Ako rodič, ktorý je hlavným živiteľom a opatrovateľom našich detí, robím všetko pre to, aby som našu dcéru chránila a zároveň jej umožnila vyjadriť svoju kreativitu v médiu, v ktorom si želá, pod dohľadom dospelých - pretože jej to prináša šťastie," vysvetľovala ďalej.

Rozchodu predchádzalo Kanyeho verejné zrútenie:

​Ona sama sa vraj snaží u ich štyroch detí zachovávať pozitívnu mienku o otcovi. "Môžete byť akokoľvek zranení, alebo nahnevaní na svojich bývalých, ale myslím si, že pred deťmi to vždy musí byť 'Tvoj otec je najlepší'," vyjadrila svoj názor na rodičovstvo. "Uistite sa, že ste svojmu spolurodičovi najväčšou oporou bez ohľadu na to, čím si osobne prechádzate. Rozvod je pre naše deti dosť ťažký a Kanyeho posadnutosť snahou kontrolovať a manipulovať našu situáciu takto negatívne a verejne, spôsobuje len ďalšiu bolesť pre všetkých," dodala na margo správania svojho ešte stále manžela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

To, že sa Kim pasovala za hlavnú opatrovateľku a živiteľku, sa Westa dotklo a hneď zareagoval. "Čo myslíš tým hlavným opatrovateľom? Amerika videla, ako si sa pokúsila uniesť moju dcéru na jej narodeniny tým, že si mi neposkytla adresu," napísal v rozčúlení a na dôkaz pridal fotku jej vyhlásenia. Po jej vetách o tom, ako poučuje, že rodičia by si mali byť oporou nezávisle od ich vzťahu, ale všetko stiahol a naopak na prekvapenie všetkých napísal veľkými písmenami prosbu k nebesiam. "Bože, daj moju rodinu opäť dokopy," vyznal sa so svojim želaním a pridal k tomu koláž z fotiek svojej manželky a detí pre marcové vydanie Vogue, kde je Kim na titulke. No ešte prekvapivejšie je, že to spravil v čase, keď tvorí pár s modelkou Juliou Fox. Kim je už pár týždňov šťastná s Petom Davidsonom. Je skutočne malá šanca, žeby bol v tomto prípade teatrálny raper úspešný.

Súvisiace články

Najčítanejšie