Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Netradičná oslava! Magda Šebestová vyzdvihla futbalistu Ďuricu v bare
Zdielať na
Šport

Netradičná oslava! Magda Šebestová vyzdvihla futbalistu Ďuricu v bare

Po postupe futbalovej reprezentácie na majstrovstvá Európy vo Francúzsku, boli oslavy poriadne bujaré. Svojho zábavného ducha nezaprel ani reprezentačný stopér Ján Ďurica. Toho domov musela odviesť partnerka Magdaléna Šebestová. Ale oslavy si futbalisti určite zaslúžili, no nie?

Bývalá miss Magdaléna Šebestová už nejaký ten piatok žije s futbalistom Jánom Ďuricom a ich malou dcérkou v Rusku. Pre povinnosti svojej polovičky bola ale v Bratislave.

"Prišli sme s Jankom po mesiaci. Má zraz slovenskej reprezentácie a teraz všetci vieme, že postúpili na majstrovstvá. Všetci sa tešíme," hovorí kráska.

Oslava v plnom prúde

Historický úspech slovenských futbalistov si zaslúžil patričnú oslavu. Oslavovali všetci. "Moje boli také materské, ale Janko, ten sa nezaprie. On má v sebe veľmi zábavného ducha. Rád oslavuje a naozaj toto bolo preňho niečo výnimočné. Oslávil to naozaj dokonale. Až tak, že som ho bola vyzdvihnúť v bare," prezrádza Magda.

Odreagovanie si futbalisti ale zaslúžia. Magda preto scény nevyrábala. "Nabehla som tam, lebo som vedela, že na druhý deň odlietame a bude mať tréning. Uvedomovala som si, že musí byť naozaj fit. Dlho bol zranený, takže o to zodpovednejší musí teraz byť. Možno som bola hysterická, ale ráno mi poďakoval," dodáva Magda.

Nechceli ho pustiť

Jeho spoluhráči nadšení ale jej príchodom neboli. "Kričali, aby som ho nebrala, ale tak musel ísť," uzatvára kráska.

Magda Šebestová úradovala, bola si chlapa vyzdvihnúť v bare, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie