Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Magdaléna Šebestová (31): Sťahujem sa za chlapom do Moskvy
Zdielať na

Magdaléna Šebestová (31): Sťahujem sa za chlapom do Moskvy

Zmena je život, povedala si Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Pod týmto mottom si zbalila kufre, zanechala prácu a vydáva sa na cestu-necestu. Odchádza za svojím priateľom do Moskvy.

"Dlho som sa venovala iba svojej práci. Súkromný život tak išiel bokom. Trvalo to niekoľko rokov, tak je čas na zmenu," prezrádza kráska.

Posledný rok sa po jej boku objavuje futbalista Ján Ďurica. Ten kope za moskovský futbalový tím. Preto sa Magdaléna sťahuje práve do ruskej metropoly.

"Moskva je len dve hodiny letu. Nie je to tak ďaleko, takže tu budem pomerne často," priznáva.

Definitívne Slovensko neopúšťa, len uprednostnila súkromie pred prácou.

"Som tip človeka, ktorý nerozmýšľa. Vzdialenosti určite neberiem ako prekážku," vysvetľuje Magdaléna.

SITA


Presné plány budúcnosti zatiaľ nemá. "To, čo má prísť, príde samé. Pozitívne správy si vás nájdu, dovtedy si užívam, čo je," dodáva.

Späť do školy

Doma žila hekticky. Mala prácu, ktorá ju plne zamestnávala a častokrát mala diár nabitý od rána do večera. V Moskve zatiaľ žiadne povinnosti nemá. No predsa si už niečo našla.

"V polovici septembra nastupujem do školy. Rozhodla som sa, že sa naučím nový svetový jazyk. Bude pre mňa prínosom," otajuje plány.

Pracovné plány zatiaľ kráska nemá. Do práce sa však momentálne nevrhá. "Skúsenosti, ktoré s modelingom a svetom módy mám, určite jedného dňa zúročím, no v akom časovom horizonte, to zatiaľ neviem," priznáva.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie