Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Valihora (37) a Šebestová (30): Milenci?
Zdielať na
Hudba

Valihora (37) a Šebestová (30): Milenci?

Hudobník Martin Valihora a modelka Magda Šebestová mali na jednej akcie k sebe veľmi blízko. Aspoň čo sa zasadacieho poriadku týka. Sedeli spolu pri jednom stole. Je to náhoda, alebo verejnosti niečo taja?

"Nechcem to teraz zverejňovať a o mojom súkromnom živote sa zásadne nevyjadrujem v médiách," tvrdí bubeník Martin Valihora. To, že si spolu hrkútali počas celého večera by mohli novinári pochopiť po svojom.

"Ja nemám rada, keď sa rieši môj súkromný život, takže stále riešim len svoju prácu," hovorí Magda. Do situácie, kedy ju spájali s mužom, ktorý je jej kamarát, alebo kolega, istotne prišla. Podľa jej slov je vtedy najlepšie, nevyjadrovať sa.

"Nekomentovať, alebo byť ticho. Podľa mňa ticho lieči," hovorí modelka. Ako je na tom s podobnými prípadmi Martin? "V médiách som ticho a doma kričím," hovorí.

Určite doma len nekričí, ale aj skúša. Málokto vie, že je synom speváčky Janky Belákovej a už od malička si hlasivky trénoval práve pri nej. Počuli ste Martina niekedy spievať? Ak nie, práve TU máte jedinečnú možnosť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:55!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie