Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Magda Šebestová (29) má v posteli futbalistu
Zdielať na
Hudba

Magda Šebestová (29) má v posteli futbalistu

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Magdaléna Šebestová pre TopStar priznala, že po jej boku je nový chlap. Klebety o jej vzťahu s futbalistom Jánom Ďuricom síce kolujú už dlhšie, no nám to Magda aj oficiálne potvrdila. Zdá sa, že Miss desaťročia má na futbalistov slabosť.

Keď v októbri 2012 potvrdila rozchod so svojím dlhoročným partnerom, tiež futbalistom Filipom Šebom, Magda sa akoby uzavrela do seba. Svoje súkromie komentovať nechcela a na verejnosti sa objavovala iba v spoločnosti kamarátov a kamarátok.

Dnes už jej srdce patrí iba jedinému mužovi, opäť futbalistovi, Jánovi Ďuricovi. A nie je to klebeta! "Áno, mám priateľa. Ale takéto veci nerada rozoberám pred verejnosťou, takže užívame si to a je to fajn," priznala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magda Šebestová.

Na jednom z kastingov Miss Slovensko 2014 Magdu futbalista Janko dokonca sprevádzal. "Je to krásne mať niekoho vedľa seba a niekoho hrozne milého, s ktorým je človeku dobre," neskrývala nadšenie slovenská kráska.

O tom, že títo dvaja majú k sebe viac než blízko sa šepká už nejaký ten čas. Podľa Magdy sú však spolu iba krátko. Janko aktuálne hrá za Lokomotiv Moskva, Filip hrával za francúzsky Valenciennes. Aj vtedy, aj teraz teda môžeme hovoriť o vzťahoch na diaľku. Magde to však nevadí. Ona má na chlapov vlastné kritériá. "Ja hľadám hlavne vtipných chlapov, mňa dostanú vtipní chlapi a takí, ktorí sú už dospelí," prezradila Magda, ktorá v roku 2006 vyhrala súťaž Miss Slovensko.

Riaditeľka Miss celá žiari, zdá sa teda, že futbalista Janko tieto kritériá spĺňa. Tak nech im to teda výjde. Radi by sme už Miss desaťročia videli pod čepcom.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie