Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po potrate sa dočkala bábätka! Speváčka prezradila aj jeho krásne meno, ale pohlavie tají!
Zdielať na

Po potrate sa dočkala bábätka! Speváčka prezradila aj jeho krásne meno, ale pohlavie tají!

Zdroj: Instagram/Halsey

Americká speváčka Halsey má obrovský dôvod na radosť. Po traumatickom spontánnom potrate, ktorý v roku 2015 mladú umelkyňu postihol počas jej vlastného koncertu, jej bolo opäť dopriate tehotenstvo. To oznámila nominantka na Grammy prekvapeným fanúšikom ešte začiatkom roka 2021, po dvoch rokoch vzťahu s fešným hollywoodskym scenáristom. Dnes sa už obaja tešia z toho najkrajšieho daru, aký si môžu dvaja zamilovaní ľudia priať.

Speváčka Halsey, vlastným nenom Ashley Nicolette Frangipane (26), sa stala mamou a svojim fanúšikom to oznámila prostredníctvom intímnych fotografií z pôrodnice. Spoločnosť jej na fotkách okrem novorodenca robil aj jej partner, scenárista Alev Aydin (37). Speváčka prezradila aj netradičné meno ich uzlíčka lásky, no to najdôležitejšie si ešte stále necháva pre seba. 

Speváčka, ktorá už počas tehotenstva odmietla prezradiť pohlavie bábätka ostáva v prípade tejto informácie tajnostkárska aj naďalej. Aj keď prezradila meno bábätka, ktoré je Ender Ridley, pohlavie stále nepotvrdila. No práve meno Ender hovorí na pohľad jasnou rečou. Je to mimoriadne populárne mužské turecké meno, ktoré znamená "vzácny". "Som vďačná, za najvzácnejší a najeuforickejší pôrod. Posilnený láskou," napísala v pondelok na svojom profile na Instagrame k sérii fotiek, ktoré zachytávajú unavenú mamičku a šťastného otecka spolu s maličkým bábätkom. 

Speváčka v roku 2015 potratila bábätko iba krátko pred týmto vystúpením v americkom Chicagu, označila ho svoje najzúrivejšie vystúpenie:

Halsey pritom prvýkrát potvrdila svoj vzťah s 38-ročným Aydinom až po tom, ako scenáristu označila vo svojom oznámení o tehotenstve, na čo on reagoval komentárom: "Moje srdce je naplnené, milujem ťa, zlatíčko." Aydin je známy najmä vďaka písaniu scenárov pre filmy a televíznych relácií, ako napríklad aj populárny seriál Small Shorts na Netflixe. Od oznámenia tehotenstva v januári 2021 Halsey vtiahla fanúšikov do svojho súkromia a sprevádzala ich svojou cestou náročným, no krásnym obdobím, zdieľala fotografie zo sonografu a uverejňovala snímky tehotenského bruška.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa halsey (@iamhalsey)

Nominantka na Grammy v roku 2018 vystúpila v talk show "The Doctors", kde si zaspomínala na traumatický zážitok, pričom hovorila o jej boji s nepríjemnou diagnózou endometrióza, ktorá postihuje ženskú maternicu a komplikuje prípadné tehotenstvo. Speváčka bola v čase potratu v hotelovej izbe v Chicagu, niekoľko hodín pred plánovaným vystúpením, keď začala krvácať. Vystúpenie odspievala s bolesťami a obrovskou vložkou, ako úprimne priznala. "Bolo to najzúrivejšie vystúpenie, aké som kedy odspievala. Bol to moment v mojom živote, keď som si pomyslela: 'Už sa necítim ako ľudská bytosť'," opísala hrozné pocity, ktoré v tom čase zažívala. Otcom dieťaťa bol pravdepodobne jej vtedajší partner, raper G Eazy, s ktorým sa po búrlivom vzťahu rozišla v roku 2018. Aj preto bola druhá šanca aj popri vážnej diagnóze obrovským požehnaním a fanúšikom ešte v marci potvrdila, že jej tehotenstvo bolo "stopercentne plánované" a že sa "o toto dieťatko veľmi snažila". Novopečení rodičia v pritom ešte v máji 2021 vyvolali špekulácie o tajnom sobáši potom, ako ich fanúšikovia videli nosiť rovnaké zlaté prstene, to však ani jeden z nich dodnes nepotvrdil.

Súvisiace články

Najčítanejšie