Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vémola a Ceterová: Svadba bude o pár dní, je tu ale TENTO problém!
Zdielať na

Vémola a Ceterová: Svadba bude o pár dní, je tu ale TENTO problém!

Archívna reportáž

Český bojovník MMA a slovenská playmate sa už viac ako rok a pol tešia z malej dcérky Lily, no rodáčka zo Žiliny už nosí pod srdcom ďalší dôkaz ich lásky. Aj keď je to nepochybne krásne obdobie, má aj svoje úskalia, najmä z dôvodu zdravotných komplikácii, ktoré sa Lele nevyhli v prvých mesiacoch tehotenstva. O to viac sa však snaží nabrať sily do ďalších mesiacov, ale aktuálne chce najmä zažiariť na blížiacej sa vysnívanej svadbe s Karlosom.

Lela Ceterová v rozhovore pre český portál Extra.cz prezradila, ako prežíva jej prebiehajúce tehotenstvo, ktoré je už od prvých mesiacov poznačené kompiláciami, keď musela byť dokonca hospitalizovaná pár dní v nemocnici. Vyzývavá blondínka tiež priblížila, ako bude prebiehať jej svadobný deň a aj to, aké šaty zvolí vzhľadom na svoje rastúce bruško. 

Výstrednému páriku, ktorý sa bude onedlho podpisovať rovnakým priezviskom, všetko klape ako hodinky. Iba krátko potom, ako Lelu koncom minulého roka požiadal MMA bojovník Karlos "Terminátor" Vémola o ruku oznámili svetu radostnú správu o očakávaní ich druhého spoločného potomka. Jediný mráčik na ich jagavej oblohe azda spôsobili nevoľnosti v prvom trimestri tehotenstva, ktoré však zdá sa, už definitívne pominuli."Je mi už lepšie, žalúdočné problémy, ktoré ma postretli na začiatku už ustúpili, čo je skvelé. Avšak teraz zas beriem lieky, ktoré mi odporučil lekár, a tie so sebou priniesli aj nejaké nežiadúce účinky. Som však silná a ide najmä o zdravie bábätka," prezradila Lela.

Takto veľkolepo oslávil Karlos narodeniny vo "Vémoladne" v lete v roku 2020:

Už čoskoro však niekdajšia modelka bude opäť potrebovať sily, aby zvládla jedinečný, no náročný svadobný deň a následnú oslavu. Ten sa už nezadržateľné blíži, keďže si snúbenci stanovili termín svadby na 28. júla 2021. "Svadobný deň začne už hneď ráno, kedy sa u nás doma stretne rodina a najbližší priatelia. Bude nám hrať saxofón a každý sa budeme chystať v inej miestnosti. S Karlosom sa stretneme až pred obradom, bude to pre nás oboch také prekvapenie," zverila sa natešená budúca pani Vémolová, ktorá všetky detaily a priebeh tohto významného dňa zverila do rúk súkromnej agentúry a tak nemusí mať starosti s prípravami. "Možno jediná drobná obava je o moje svadobné šaty, bruško mi stále rastie a rastie, takže občas premýšľam, ako budem v šatách vyzerať. Ale myslím si, že aj tehotné nevesty sú krásne, z nich zase vyžaruje celkom iná energia," dodala s úsmevom mamička malej Lily, ktorá v decembri oslávi svoje druhé narodeniny.

Lela už čoskoro zažiari v svadobných šatách, v pláne má vystriedať rovno dva modely:

Lela má o svojich svadobných šatách jasnú predstavu, a ako sa dalo očakávať, túži zažiariť ak princezná. "Myslím, že každá žena nosí v predstavách tie svoje svadobné šaty, ktoré si vysnívala už ako dievčatko, a chcela by ich mať jedného dňa na sebe. Určite chcem byť za princeznú, budem sa však dvakrát prezliekať  Jedny šaty majú jednoduchší strih, takže si vyskúšam obe varianty," prezradila na záver a nepochybne sa na svoj svadobný deň už teraz veľmi teší. Je viac než isté, že to bude poriadne megalomanská párty, ako je človek u Vémolu zvyknutý.

Súvisiace články

Najčítanejšie