Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pálffy-Belányi (37): O svojho tátoša sa postarala ukážkovo
Zdielať na
Showbiznis

Pálffy-Belányi (37): O svojho tátoša sa postarala ukážkovo

Kým cestárov zasnežené cesty v novembri a občas aj v decembri zaskočia, moderátorku Novín o 12:00 Andreu Pálffy-Belányi veru nie. Na zimu má už svoje auto pripravené.

"Ja som pneumatiky prezúvala začiatkom decembra, aj v ostrekovačoch už mám zimnú zmes," vymenováva Andrea. Ak si predstavujete, že krehká tmavovláska odovzdala kľúče v servise a odskočila si na nákupy, mýlite sa. Tak Adi, zvládla si to sama?

"Sama, veď to otvorím, kúpim a nalejem," tvrdí. A čo ešte dopraje svojmu autu? Prezúvanie z topánok do topánok je ľahšie, než prezuť auto. "To mi prezuli v servise, toto som sama nerobila. Aj stierače som menila, lebo popraskali po lete. Dúfam, že mám všetko," priznáva moderátorka.

Andreu prvý sneh nezaskočí a na zimné cesty je pripravená. Priznala sa nám však, že v zime jazdí opatrne. "Viem, že mám silné auto, ale som opatrná. Keď je zhoršené počasie, zapnem alarm a dávam pozor," dodáva.

Na vlastnej koži už zažila na snehu aj poriadne horúce chvíle. "Na kopci sa mi šmyklo a tam mi ani 4X4 ani 5X5 nepomohlo. Som išla dolu briežkom. O to viac mám pred zimou rešpekt," hovorí Andrea Pálffy-Belányi.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie