Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vojvodkyňa Catherine (31) pre tehotenské problémy podstupuje hypnoterapiu
Zdielať na
Showbiznis

Vojvodkyňa Catherine (31) pre tehotenské problémy podstupuje hypnoterapiu

Zdroj: ISIFA

Vojvodkyňa z Cambridgeu pre tehotenské nevoľnosti podstupuje hypnoterapiu. Informáciu pre austrálsky magazín New Idea potvrdila jej blízka kamarátka Jessica Hay.

"Keď sa Kate pozrie na jedlo, hneď je jej zle. Trápi ju stiahnutý žalúdok, ako keď sa človek otrávi jedlom," uviedla Jessica Hay. Ako ďalej vysvetlila, manželka princa Williama nedokáže zjesť celú porciu jedla, veľmi rýchlo sa zasýti. "Hypnoterapia jej pomáha zbaviť sa negatívnych myšlienok súvisiacich s jedlom a nahrádzať ich chuťou na zdravé a výživné potraviny," povedala Hay. "Napriek tomu je Catherine veľmi šťastná. S rodinou a Williamom po svojom boku si po traumatickom štarte začína tehotenstvo užívať," dodala.

William a Catherine oznámili, že čakajú svoje prvé dieťa, 3. decembra. Pre jej pobyt v nemocnici v súvislosti s akútnou rannou nevoľnosťou verejnosť informovali hneď v počiatku tehotenstva a nie až po uplynutí 12 týždňov, ako býva zvykom. Hoci pohlavie dieťaťa, ktoré Catherine nosí pod srdcom, zatiaľ nie je známe, už teraz je isté, že porodí malého princa alebo princeznú.

Kráľovná Alžbeta II. totiž na Nový rok podpísala deklaráciu, ktorá oprávňuje všetky deti vojvodu a vojvodkyne nosiť tento titul. Keby tak neurobila, titul princ mohol dostať len ich najstarší syn.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie